Temat: przedramie
Siema jakie są najlepsze cwiczenia na przed ramie i z jaka partia najlepiej je łączyć mozna połączyć np.biceps+przedramie czy lepiej osobno? :>
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Siema jakie są najlepsze cwiczenia na przed ramie i z jaka partia najlepiej je łączyć mozna połączyć np.biceps+przedramie czy lepiej osobno? :>
ja znam tylko dwa cwiczenia na przedramie(zawijanie nadgarstków podchwytem i nachwytem)a łączenie to chyba niema zadnego znaczenia z czym połączysz
Rozne szkoly rozne techniki.
Teoretycznie możesz je nawet z nogami robic, a praktycznie to chyba lepiej robić je z lapami, lub po MC gdy są juz zmeczone troche.
przedramiona ciezko pobudzić do wzrostu ze względu na to ze caly czas są w ruchu, wiec możesz je trenować nawet z 2 razy w tygodniu.
Najlepsze są uginanie nadgarstków podchwytem i nachwytem bez przerwy az do zalamania
oprzyj ręce o kolana, chwyć gryf i 25X uginanie podchwyt + 25X nadchwyt i to w 3seriach uginanie stojąc nadchwytem 3X 10-15 mlotki 3X 8-10gwarantuje Ci, ze przedramię bedzie miało dość
ja trenuje przedramię 3 razy w tygodniu po treningach, robie po 4 serie uginania nadgarstków nachwytem i podchwytem ilość powtórzeń około 20.robie to od 2 tygodni dopiero a przedramię rosnie masakrycznie szybko
oo to chyba zrobie to co Ty czeslaww ;D bo ja mam przedramię strasznie male 28
Przypatrz sie tez jaki ma staz.
Dwa razy w tygodniu Ci wystarczy.
Dobra.SS dzieki ze mi powiedziałeś ;D
no ja tez mam niewiele w przedramieniu, 34 tylko, dlatego musze podgonić
ja przedramię mam 31 i nigdy go niecwiczylem bo mi sie poprostu niechciala ale chyba trzeba zacząć bo głupio to bedzie wyglądać za jakiś czas
mi sie zawsze podobało grube umiesnione przedramie, widać ze nie jesteś ułomek wtedy
Ja mam kumpla, koszykarz, na wózku jezdzi.
Niby normalny gosc, a przedramię ma tak wyje**** i z taka rzezba, ze naprawdę chlopaki.
SzOk.
ważne jest również zeby byly zyly widoczne!!
1.
SuperserieUginanie-prostwanie nadgarstka ze sztanga 4/5 x 10-15Uginanie młotkowe 4 x 10-15 seria pojedyncza2.
Serie pojedynczeUginanie nadgarstków podchwytem siedząc 4 x 15-18Uinanie nadgarstków nachwytem siedząc 4 x 15-183.
Cw.
m.
zginaczy-prostownikow przedramienia w skurczu izometrycznym np.MC, Wioslowania, Uginanie w podchwycie (biceps), podciąganie sie z obciazaenim itp.Nie będziesz stosował dużych ciężarów i ciężkich cwiczen zlozonych typu MC to ciezko bedzie Ci zwiększyć masę miesniowa przedramienia.
KOSTEK co do widocznych zyl to mi sie nie podoba Dzieki za odpowiedzi
a mi sie podoba i je mam i to sporo.
'cosl'
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc