co do twjego kolegi to zgadzam sie , był slaby,spieprzyl pewnie coś i tak dalej, ale ja uczę sie pewnych rzeczy,bo zjebałem sobie 1 cykl i uczę sie miedzy innymi na tym forum jak i co z lekami jeżeli wezmę sterydy,beda one brane w takich zestawach by nie dostać po dupie mocno , beda to cykle przemyslane od deski do deski niedawno na siłowni rozmawiałem żże znanym polskim kulturysta
zapytałem sie go co mam ze sobą zrobić ...a on zapytał mnie a czego oczekujesz od tego sportu,czy bardziej chce ćwiczyć dla przyjemności czy bardziej wejsc w klimat kulturystyki zawodowej i poznać jej tajniki, ja sie na chwilkę zawiesiłem i powiedziałem ze interesuje mnie prawdziwa kulturystyka, a on gdy dowiedział sie ile mam lat powiedział ze jeszce nie,ale za 2-3 latka mogę smialo sięgać po srodki
człowieku ...stalem kolo tego typa i patrzałem na niego...byl na samych gaciah,i niewierzylem ze takie coś mozna osiągnąć czy z czy bez sterydow...perwszy raz ktoś tak wielki i wyrzeźbiony stal kolo mnie LOL
to był szok i stierdzilem ze bez koksu nie dojdę do czegoś takiego,a w przyszłości tylko taki wyglad mnie interesuje
co do cyklow: cykle za 1. nieslyszalem ;p
koleś odemnie z miasta robi sobie co roku 2 cykle za 6. w tym hgh
mowie tu oczywiście nie o zwykłych ćwiczących ludziach tylko o poważnych kulturystach
pozdrawiam ide teraz właśnie na siłkę sie wyrzyc