Temat: Rozpiska
Siemka Od wakacji mam zamiar ćwiczyć mógłby mi ktoś rozpisać plan treningowy na sile?wiek 17wzrost 177 cmwaga 88 kg
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Siemka Od wakacji mam zamiar ćwiczyć mógłby mi ktoś rozpisać plan treningowy na sile?wiek 17wzrost 177 cmwaga 88 kg
dla ciebie na trening na sile jest stanowczo zawczesnie,musisz wziasc zrobić 3 miesiące treningu ogólnorozwojowego który znajdziesz na forum.Wrzuc go tu a my ci wytłumaczymy to czego iebedziesz wiedział
3 miechy to az nie, zrob conajmniej 1,5
Chcesz isc bardziej w stronę budowania masy, czy zalezy Ci tylko na sile ?Co nie zmienia faktu, ze ogolnorowojowka bedzie najlepsza.
no na sile mi zalezy : i troszke na rzezbie ale słyszałem ze jak sie ćwiczy rzeźbę to trzeba przynajmniej 5 razy w tygodniu a to za dużo bo czasu niemam :
rzeźbić to mozna miesnie.
A ty z twoim stażem ich raczej nie masz.
Sile tez trzeba miec z miesni ktore... tez trzeba miec.
jeśli chcesz jakiś efektow to 3-4 razy w tygodniu, po godzince na siłowni będziesz musial spedzic.
zeby robić rzeźbę to trzeba miec dużo "miecha" w sobie.
Po Cyaaie trening ogólnorozwojowy poprawi twoja sile, mase, wytrzymałość miesniowa, przygotuje Cie do normalnego trenigu masowego oraz pozwoli oswoić sie z technika wykonywania cwiczen, a nawet w jakimś stopniu spali tk.
tluszczowa.
czyli radzicie mi przez miech 4 razy w tygodni 1,5 godzinki na siłowni : ale na jakim sprzęcie ? rozpiska chyba sie przyda czy wsztyko po trochu? ;
W najważniejszych tematach w dziale trening masz Trening ogolnorozwojowy.
Zajrzyj do niego i nim sie sugeruj 'cosl'
Kolega sie moze porzeźbić jak chce, bedzie wyglądał jak polowa Bruce'a Lee
9570"%20target "_blank" 9570/a no widze ze jest ale to co mam lecieć na każdym sprzęcie tak jak tam piszo czyli po 1 seri? czy są jakieś wyznaczone sprzety;p
Nie rozumie o co Ci dokładnie chodzi.
Napisz plan, który będziesz stosował oraz jaki masz do dyspozycji sprzęt i my Ci dobierzemy konretne cwiczenia pod twoje mozliwosci sprzetoweJak masz cwiczyc?np.Cwiczenie/stacja 1 wyciskanie na płaskiej 12 powotrzen - odpoczynek - Cwiczenie/stacja 2 unoszenie sztangielek bokiem w gore 12 powtórzeń - odpoczynek - (..) - Cwiczenie/stacja 13 wspięcia na palce 12 powtozen KONIEC PIERWSZEGO OBWODU2 obwody zrobisz i koniec treninguCo 2 tygodnie dodajesz dodatkowy obwod.
Po 2-3 miesiącach możesz przejsc na trening masowy.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc