Temat: jak szybko odchudzic posladki i gorna czesc ud??
chce sie pozbyć tluszczu z pośladków bo troche sie go nabrało i strasznie niszczy mi sylwetke, szczegolnie, ze mam szerokie jak na faceta biodra. ale jak zacząłem biegać po pare kilosów dziennie, to w tydzień stracilem czyba z 5 kilo, tyle ze najmniej właśnie z posladkow. Za to cala 'gora' mi sie wypompowala, barki, plecy, ramiona, jestem chudy teraz jak cholerny leszcz a dupa jescze bardziej widoczna...
Nie wiem czy mogę stosować cwiczenia dla kobiet, bo nie chce przyrostu miesni posladkow, tylko chce pozbyć sie otluszczenia, a u kobiet to jest inaczej bo nie maja tendencji do przyrostu miesni jak faceci (przynajmniej nie w takim stopniu).
jeśli ktoś zna jakieś skuteczne cwiczenia na odtłuszczenie lub jakiś środek który rzeczywiście dziala to walcie.
Jestem gotowy nawet sprobowac jakiegoś syfu typu GUAM, bo takie coś na necie znalazlem, ale nie wiem czy to coś daje. Probowal ktoś czegoś takiego?
Albo jakiś butterfly - chodzi mi o te zabawki co prądem kopić po mięśniach - pomaga to w spalaniu tluszczu.
pomóżcie bo naprawdę z szerokimi biodrami nie tak łatwo o dobra sylwetkę nawet jak gore sie przypakuje, a troche mi sie przytyło akurat na dupie i przez te cholerne aeroby stracilem moja masę miesniowa.