Temat: naturalny przyrost masy i kilka pytan o zdrowie
witammam kilka pytań jedno sie zaczyna takczy naturalny przyrost masy u wszystkich jest szybkim!??w całym moim zyciu ćwiczyłem tak dobrze tylko trzy razyraz po miesiacy na laweczce+bic troche plecy....dostalem rozstepow takich niezlychdrugi raz sie mi nudziło po niecałych 3 tygodniach zabawy hantelkami raczki mi urosly po 2cm w obwodzei teraz zacząłem ćwiczyć tez "dosyc aktywnie" z kumplemciwczymi juz.... niedługo bedzie dwa miesiaceja mam w rekach wiecej po 2,5cm a on nicklatka tez mi poszła bo fajnie widać i wogole jak zakładam bluzeczki takie mniejsze w których wczesniej chodzielm to sie nie mieszczę ale to przez rozpietnki najbardziej czuje ze mam coraz mniej miejsca wolnego wkoło rak on jedzie na kreatynie ja bez niczegośn prawie nie roznie a ja za miesiąc bede mial rozstepynie stosuje diety czytałem kiedyś dużo o dietach na masę i wiem jak sie należy odzywiacja zawsze mialem dobry apetyt to poprostu jem praktycznie wszystko nie licząc cukrow bo nigdy nie lubialem w nadmiarzeale naturalne tak dla glukozy... wcinam :Djem wszystko o każdej porze węglowodany wolno/szybko trawiace, bialka, tłuszczenie patrze nie liczę ile jadamczy to normalne jest ze mozna sobie robić tak mase? bez diety bez bialek ?a tak ogólnie napsalem w innym pytanie odnośnie mojego hmm mojej lopatki? coś mi zaczęło pod niaj ? pstrykac? tak jakby coś mi przeskakiwalo... w środku tylko na ławeczce płaskiej tak mam i tylko jak oposzczam ręce prawie na samym dole...mam tak nawet bez obciazenia i w każdej pozycji (reka pod katem 90' do tulowia) i pstrykanie boli ... coś tam czuje,ze sie rusza przeskakujesluchac ze pstryka coś mi pod lopatkamoge to olac? moze coś sie mi z tego zrobic?czy musze do lekarzaż