1

Temat: brzuch

Witam jestem nowym u?ytkownikiem a tym forum, ale ćwiczę już troche czasu i mam takie pytanie.
Mam dosa silny brzuch i nawet niezle wrze1biny ale chciałbym go wyrze1bia jeszcze bardziej jak to zrobią jakie suplementy najlepiej zastosowaaż?????

2

Odp: brzuch

Ja na brzuch robie brzuszki na krzesle.
Siadam na nim, tak że oparcie mam przed soba, nogi wkładam pod coś stabilnego i robie brzuszki, ale takie, że robie 5 p3ytkich powtórzeń i jedno głebokie aż do maxymalnego wychylenia.
To rozwija wszystkie mięśnie brzucha.
jeśli chodzi o suple to przyda sie l-karnityna lub chrom organiczny.

3

Wiatm ciebie BARTOCHA!!!!!! Na wyrze1bienie brzucha najlepsza bedzie szostka weidera, fakt że jest troche cie?ka ale bardzo dobrze wyrze1bia brzuch.
A jeśli chodzi o suplementy to może L- karnityna.
powodzenia życzę w tym jakże cie?kim ćwiczeniu miesni brzucha.

4

BARTOCHA: dokładnie. Szostka Wiedera . Jak prze?yjesz tydzien, to znaczy, że masz mocny brzuch big_smile

5

ludzie wyt3umaczci mi czy na 6 weidera to jest tak ze sie robi tylko pierwszego dnia 6 brzuszkow i potem coraz wiecej . jak to jest?? bo przeczytałem i tego nie kumam, znaczy sie przypuszczam jak to powinno byc ale kumple sie spierają

6

Jak ktoś jest zainteresowany dokładnym opisem szostki weidera to niech sie do mnie odezwie na gg.

7

Ja bym poleca3 L-karnityna + HMB bo po L-karnitynie możesz tracia masę miesniowa przed czym zabespiecza HMB