Temat: POMOCY !!!!!!
Czeoa jestem DAX i bardzo prosze o wasz1 pomoc ... chodzi tu o mięśnie klatki piersiowej ... czy możecie ułożyć dla mnie plan na klatke ? niechce na nic innego narazie ... tylko na klatę ... tylko jest problem bo jestem chudy .. i niemam sprzętu ani nie chodze na siłownie .. i w tym cala sprawa, chodzi tu o trening w domu bez ciężarów tylko pompki itd.
coś w tym stylu ... tylko nieodsy3ajcie mnie do trenigu domatora . prosze was bardzo pomocy , ja tez chce jakoś wyglądaa i jestem pewien ze potraficie mi pomoc ... oczywiście niechodzi mi zeby mieć jak1s wypakowan1 klatę , taką napompowan1 bo wiem żże tego bez chodzenia na siłke i wyciskania ciężarów nieda sie osiągnąć choć by sie bardzo chciało ale mi zależy tylko na tym żeby było iwdaa ze ćwiczę ....taka zeby wypuklona zeby była, taka ładna żezba z ładnym dolnym zarysem, zebym sie na basenie nie wstydzi3 b3agam .. jakoś napewno sie to da w domu w ten sposob osi.1gn1a ale musicie mi w tym pomoc ... napiszcie co mam robią , ile seri i w jakie dni .. potem b edziecie dumni że kogoo wytrenowaliocie . prosze ... bardzo mi zalezy ... wieże że mi pomożecie .. naraziesize 1Wyslany Nie Maj 30, 2004 9:31 pm:aha i jeszcze niepiszcie postów w stylu lepiej idź na siłownie itd bo ja o tym wiem ale to niemożliwe i prosze niepytajcie dlaczego ... poprostu postarajcie sie mi pomoc