Temat: POMOCY !!!!!!

Czeoa jestem DAX i bardzo prosze o wasz1 pomoc ... chodzi tu o mięśnie klatki piersiowej ... czy możecie ułożyć dla mnie plan na klatke ? niechce na nic innego narazie ... tylko na klatę ... tylko jest problem bo jestem chudy .. i niemam sprzętu ani nie chodze na siłownie .. i w tym cala sprawa, chodzi tu o trening w domu bez ciężarów tylko pompki itd.
coś w tym stylu ... tylko nieodsy3ajcie mnie do trenigu domatora . prosze was bardzo pomocy , ja tez chce jakoś wyglądaa i jestem pewien ze potraficie mi pomoc ... oczywiście niechodzi mi zeby mieć jak1s wypakowan1 klatę , taką napompowan1 bo wiem żże tego bez chodzenia na siłke i wyciskania ciężarów nieda sie osiągnąć choć by sie bardzo chciało ale mi zależy tylko na tym żeby było iwdaa ze ćwiczę ....taka zeby wypuklona zeby była, taka ładna żezba z ładnym dolnym zarysem, zebym sie na basenie nie wstydzi3 big_smile b3agam .. jakoś napewno sie to da w domu w ten sposob osi.1gn1a ale musicie mi w tym pomoc ... napiszcie co mam robią , ile seri i w jakie dni .. potem b edziecie dumni że kogoo wytrenowaliocie . prosze ... bardzo mi zalezy ... wieże że mi pomożecie .. naraziesize 1Wyslany Nie Maj 30, 2004 9:31 pm:aha i jeszcze niepiszcie postów w stylu lepiej idź na siłownie itd bo ja o tym wiem ale to niemożliwe i prosze niepytajcie dlaczego ... poprostu postarajcie sie mi pomoc

2

Odp: POMOCY !!!!!!

no to niestety musze cie smartwic... nie powiem ze sie nie da osiągnąć twoich planów bo sie da ... ale do tego nie miesięcy kilka nie roku ale ok 3-4 lat walenia pompek zeby wyglądała twoja klatka tak jak sobie bys tego życzył wiec lepiej rozejrzyj sie za jakas sztanga albo zapisz sie na silownie... ale skoro jesteś uparty to podam ci kilka cwiczen domowych na klatke

1.Pompki z szerokim rozstawieniem r1k
2.Pompki na krzese3kach
3.Pompki z nogami w gorze a ręce szoroko rozstawione na pod3odze
4.Pompki (np na parapecie) postaw ręce szeroko na parapecie nogi na ziemie ustaw sie tak zebys był w jak najwiekszym skosie i pompuj
5.Tak samo jak 1 tyle ze z wąskim rozstawieniem rak
6.To samo co 2 tylko ze z wąskim rozstawieniem rak
7.TO samo co 3 tylko ze z wąskim rozstawieniem rak
8.To samo co 4 tylko ze z wąskim rozstawieniem rak

Co do powtórzeń możesz zrobić tak ze zakładasz sobie ze przez ten tydzień robisz powiedzmy po 2 pompek a w nastepnym tygodniu robisz o 5 wiecej i tak z tygodnia na tydzień zwiekszasz... ale najlepiej ebdzie jak przez okres pierwsze 3-4 tygodnie ebdziesz robił ilość pompek ta samo zeby przyzwyczaić miesnie...

3

a ze zapytam .. jak bym miał jak11 o sztange, p3ask1 ławeczke i hantelki to w jakim czasie mogłbym taki efekt jak chce osiągnąć ?

4

hm... jeśli ci nie chodzi o wielkie mięśnie tylko takie nawet... to rok- dwa lata coś kolo tego...ale do tego musisz sporo jeść zeby mialy sie one z czego zbudowac...