Temat: Podciaganie sie =]
Jakie są wasze rekordy w podciąganiu sie na drazku?
jeżeli jeszcze możecie to podajcie wiek i wage.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jakie są wasze rekordy w podciąganiu sie na drazku?
jeżeli jeszcze możecie to podajcie wiek i wage.
17 lat 182cm 71kg podciągnięcia pe3ne 17 a do po3owy 32
tu należy podac w jakim uchwycie .....
na szerokooa barkow i podchwyt
No to najlepiej jak będziecie ppisac jakie wasze rekordy w podciąganiu podchwytem i nachwytem.
podciąganie szerokim chwytem (dalej sporo jak na szerokość barkow) 2 razy teraz robie 10-12 bo doczepićm sobie 10kg obciazenia :-) a wiek 16 lat starz 2 lata ok ... waga 70kg
Czeoa
3 razy (uchwyt) ......... ale na jednej rece, jak wrócę do pe3nego zdrowia bedzie lepiej.
Narazie
No ja to na jednej ręce to tylko raz zrobie.A jutro napisze ile zrobie normalnie bo dawno juz nie podciaga3em sie na maxa.
podciągnę sie:
-Nachwytem: 35 Rekord :!:
-Podchwytem 38 Rekord :!:
Trenowa3em ok.1 miesiąc doszed3em do ok 3 powtorzen, Forma roonie !
Obecnie utrzymuje formę !
okej a teraz moze ktoś napisze jak popracować nad ssilnymi plecakami aby muc BEZ podciągania wzmocnić je... chodzi o to ze niektóre osoby nie podciągną sie ani razu wiec nijak mogą sie podicgac keidy jest to najlepsze cwiczenie na plecy (chodzi o szeroki uchwyt)
ja takim osoba polecam pomoc kumpla lub ławeczki pod nogi a wy co polecicicie?? moze np. wiosłowanie albo ściągnie drazka dgornego wyciągu za kark
a wg mnie najlepsz1 'symulacja' podciągania sie
jest ociąganie szeroko dr1?ka wyciągu gornego do obojczyka :
po czasie każdy kto robi te ćwiczenie bedzie sie mogł podciągać
czyli podciągasz sie do kalty nie do karku?? bo jak ściągasz do kalty to pewnie tak samo robisz z podciąganiem
podciągam sie szeroko nachwytem (podobno najlepeij pleck1 robi : )
no i własnie do klaty(żeby 3opatki sie ładnie 31czy3y)
do klatki jest good ma sie wtedy takie zarąbiste uczucie jak drazek zbliza sie do szyi ale na plecyki lepiej podciągać sie do karku...ja jestem w tym salby daltego sie nie bede ośmieszał swoim wynikiem....
dlaczego lepiej do karku?
podciągając sie do karku pracują także kaptury.
ja wole doci1?ya same najszersze grzbietu, bez zbytniego angażowania innych partii 8)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc