Temat: TEsToStERoL 250

czy słyszeliście i co sadzicie ?? o nowym wynalazku MEGABOLA brał to jusz ktoś ??

2

Odp: TEsToStERoL 250

podobno mocno blokuje

3

a ja se chwale pol centa w lapie po 2 tabletach bez specjalnej diety

4

Megabol to ogólnie syfiasta firma i oprócz Dm nic chyba nie jest warte uwagi...no moze Egg protein.

5

podobno mocno blokuje

co znaczy blokuje??

6

bua:-Dhah

7

xXxRiemerxXx, to taki żart z mojej strony
co oznacza pojecie blokuje znajdziesz w dziale Doping

ale ten środek nie blokuje - jestem tego prawie pewnien

8

hahhhaan nie bliokuje ale za ta cenę jest niezły a do tego to smierdzacy megabol asz sie wiezyc nie chce

9

a co byscie chcieli lepszego za ta cene, wiadomo ze lepszy jest weider;d

10

no ta ale dla mnie to za te ne zaprawdę git

11

brał to ktos? odnotował jakieś efekty? C zy tylko sraczka ?

12

ile trzeba po tym clomu wziasc ?

13

zasłoniłeś plecami cale okno . Pewnie brałeś regularnie testosterol big_smile.
A tak powaznie to wybrubowal to ktos? Jestem ciekaw czy byly efekty bo to nie takie drogie no i jaka firma MEGAJABOL big_smile buehehe lol

14

wszytko zawdzięczam legalnym sterydom z megabola

ubaleses to jadł

15

roślinne saponiny steroidowe nie są wcale takie zle.
rzeczywiście mogą podnieść poziom tescia i wpłynąć na lepsza regeneracje, libido i samopoczucie.
jednakże ilość zalecana przez Megabola jest smieszna.
Minimum 1000mg dziennie, by zauważyć efekty.
osobiście sam zamierzam to przetestowac, ale jak pisałem wczesniej, w znacznie zawyżonych dawkach.
Kur... zamówiłem juz drugi raz u Mbolka, jedna paczkę miesiąc temu, a druga 2 tygodnie temu... i zadna jeszcze nie doszla.
Klient nasz pan, jak to sie mówi big_smile

16

ja nic do tego nie mam dobrze sie śpi

17

ja do tego tez nic nie mam, po tym jak sie nawp.ieprzalem kozieradki

18

moze ktoś o tym napisać coś wiecej, bo sie nad tym zastanawiam, trzeba brac z tym jakiś inny suplement??

19

bialko dokupic, bo wegle i tluszcz łatwo z diety wyciągnąć

ja sie na to skusze dopiero po testach innych userow i ich ocenach odnośnie przyrostów (i ew. spadkow) po zakonczeniu cyklu

20

o.O na SFD i dm i testosterol ma opinie gówna big_smile i sam osobiście tez nie polecam tego srodka .. śmieszne ilosci i co to są steroidy roślinne ?? moze to dzial podobnie jak żmą ale produkt nie jest warty uwagi .... chciaz te sterodiy mogą byc przydatne na cyklu saa
pozdro

21

Z tego co przeczytałem w necie to panują negatywne opinie ale wiem tez ze czesta są to ludzie co juz maja kilka cykli metanabolu np za sobą i nie dziwota ze nie dziala na nich.
Ja tam chyba wydam te 2 zl.
Strata niewielka jak nie zadziala.
Ale dawka polecana przez megajabol jest jakoś podejrzanie mala.
Moze jakbym se kupił i ladowal po 4 , 5 kapsułek na dizen to by dało ładny efekt jeszcze pomysle nad tym eksperymentem big_smile.

22

nie ma co myslec.... bo za ta cenę nie osiągniesz wielkich przyrostów ... testosterol dziala tak jak dm .. czyli placebo :-D big_smile

23

dm powoduje lakienie , wiec nie trafiłeś z tym placebo

24

placebo lol na innych forach ma to opinie sheetu bo nikt tego nie brał tylko każdy mlot przeczyta ze to megabol i juz pierdoli bzdury ze on nie poleca lecza mnie takie ciecie

25

megabol popełnił taki błąd ze nie sponsoruje zadnego polskiego zawodnika (oszczedzaja pewnie)
dlatego jest jechany, a ze niektóre produkty ma lekko powiedzawszy do du.py to inna sprawa