Temat: TEsToStERoL 250
czy słyszeliście i co sadzicie ?? o nowym wynalazku MEGABOLA brał to jusz ktoś ??
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum → Odżywki i suplementy → TEsToStERoL 250
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
czy słyszeliście i co sadzicie ?? o nowym wynalazku MEGABOLA brał to jusz ktoś ??
podobno mocno blokuje
a ja se chwale pol centa w lapie po 2 tabletach bez specjalnej diety
Megabol to ogólnie syfiasta firma i oprócz Dm nic chyba nie jest warte uwagi...no moze Egg protein.
podobno mocno blokuje
co znaczy blokuje??
bua:-Dhah
xXxRiemerxXx, to taki żart z mojej strony
co oznacza pojecie blokuje znajdziesz w dziale Doping
ale ten środek nie blokuje - jestem tego prawie pewnien
hahhhaan nie bliokuje ale za ta cenę jest niezły a do tego to smierdzacy megabol asz sie wiezyc nie chce
a co byscie chcieli lepszego za ta cene, wiadomo ze lepszy jest weider;d
no ta ale dla mnie to za te ne zaprawdę git
brał to ktos? odnotował jakieś efekty? C zy tylko sraczka ?
ile trzeba po tym clomu wziasc ?
zasłoniłeś plecami cale okno . Pewnie brałeś regularnie testosterol
.
A tak powaznie to wybrubowal to ktos? Jestem ciekaw czy byly efekty bo to nie takie drogie no i jaka firma MEGAJABOL
buehehe ![]()
wszytko zawdzięczam legalnym sterydom z megabola
ubaleses to jadł
roślinne saponiny steroidowe nie są wcale takie zle.
rzeczywiście mogą podnieść poziom tescia i wpłynąć na lepsza regeneracje, libido i samopoczucie.
jednakże ilość zalecana przez Megabola jest smieszna.
Minimum 1000mg dziennie, by zauważyć efekty.
osobiście sam zamierzam to przetestowac, ale jak pisałem wczesniej, w znacznie zawyżonych dawkach.
Kur... zamówiłem juz drugi raz u Mbolka, jedna paczkę miesiąc temu, a druga 2 tygodnie temu... i zadna jeszcze nie doszla.
Klient nasz pan, jak to sie mówi ![]()
ja nic do tego nie mam dobrze sie śpi
ja do tego tez nic nie mam, po tym jak sie nawp.ieprzalem kozieradki
moze ktoś o tym napisać coś wiecej, bo sie nad tym zastanawiam, trzeba brac z tym jakiś inny suplement??
bialko dokupic, bo wegle i tluszcz łatwo z diety wyciągnąć
ja sie na to skusze dopiero po testach innych userow i ich ocenach odnośnie przyrostów (i ew. spadkow) po zakonczeniu cyklu
o.O na SFD i dm i testosterol ma opinie gówna
i sam osobiście tez nie polecam tego srodka .. śmieszne ilosci i co to są steroidy roślinne ?? moze to dzial podobnie jak żmą ale produkt nie jest warty uwagi .... chciaz te sterodiy mogą byc przydatne na cyklu saa
pozdro
Z tego co przeczytałem w necie to panują negatywne opinie ale wiem tez ze czesta są to ludzie co juz maja kilka cykli metanabolu np za sobą i nie dziwota ze nie dziala na nich.
Ja tam chyba wydam te 2 zl.
Strata niewielka jak nie zadziala.
Ale dawka polecana przez megajabol jest jakoś podejrzanie mala.
Moze jakbym se kupił i ladowal po 4 , 5 kapsułek na dizen to by dało ładny efekt jeszcze pomysle nad tym eksperymentem
.
nie ma co myslec.... bo za ta cenę nie osiągniesz wielkich przyrostów ... testosterol dziala tak jak dm .. czyli placebo :-D ![]()
dm powoduje lakienie , wiec nie trafiłeś z tym placebo
placebo
na innych forach ma to opinie sheetu bo nikt tego nie brał tylko każdy mlot przeczyta ze to megabol i juz pierdoli bzdury ze on nie poleca lecza mnie takie ciecie
megabol popełnił taki błąd ze nie sponsoruje zadnego polskiego zawodnika (oszczedzaja pewnie)
dlatego jest jechany, a ze niektóre produkty ma lekko powiedzawszy do du.py to inna sprawa
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum → Odżywki i suplementy → TEsToStERoL 250
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc