Temat: TEsToStERoL 250
czy słyszeliście i co sadzicie ?? o nowym wynalazku MEGABOLA brał to jusz ktoś ??
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum → Odżywki i suplementy → TEsToStERoL 250
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
czy słyszeliście i co sadzicie ?? o nowym wynalazku MEGABOLA brał to jusz ktoś ??
podobno mocno blokuje
a ja se chwale pol centa w lapie po 2 tabletach bez specjalnej diety
Megabol to ogólnie syfiasta firma i oprócz Dm nic chyba nie jest warte uwagi...no moze Egg protein.
podobno mocno blokuje
co znaczy blokuje??
bua:-Dhah
xXxRiemerxXx, to taki żart z mojej strony
co oznacza pojecie blokuje znajdziesz w dziale Doping
ale ten środek nie blokuje - jestem tego prawie pewnien
hahhhaan nie bliokuje ale za ta cenę jest niezły a do tego to smierdzacy megabol asz sie wiezyc nie chce
a co byscie chcieli lepszego za ta cene, wiadomo ze lepszy jest weider;d
no ta ale dla mnie to za te ne zaprawdę git
brał to ktos? odnotował jakieś efekty? C zy tylko sraczka ?
ile trzeba po tym clomu wziasc ?
zasłoniłeś plecami cale okno . Pewnie brałeś regularnie testosterol .
A tak powaznie to wybrubowal to ktos? Jestem ciekaw czy byly efekty bo to nie takie drogie no i jaka firma MEGAJABOL buehehe
wszytko zawdzięczam legalnym sterydom z megabola
ubaleses to jadł
roślinne saponiny steroidowe nie są wcale takie zle.
rzeczywiście mogą podnieść poziom tescia i wpłynąć na lepsza regeneracje, libido i samopoczucie.
jednakże ilość zalecana przez Megabola jest smieszna.
Minimum 1000mg dziennie, by zauważyć efekty.
osobiście sam zamierzam to przetestowac, ale jak pisałem wczesniej, w znacznie zawyżonych dawkach.
Kur... zamówiłem juz drugi raz u Mbolka, jedna paczkę miesiąc temu, a druga 2 tygodnie temu... i zadna jeszcze nie doszla.
Klient nasz pan, jak to sie mówi
ja nic do tego nie mam dobrze sie śpi
ja do tego tez nic nie mam, po tym jak sie nawp.ieprzalem kozieradki
moze ktoś o tym napisać coś wiecej, bo sie nad tym zastanawiam, trzeba brac z tym jakiś inny suplement??
bialko dokupic, bo wegle i tluszcz łatwo z diety wyciągnąć
ja sie na to skusze dopiero po testach innych userow i ich ocenach odnośnie przyrostów (i ew. spadkow) po zakonczeniu cyklu
o.O na SFD i dm i testosterol ma opinie gówna i sam osobiście tez nie polecam tego srodka .. śmieszne ilosci i co to są steroidy roślinne ?? moze to dzial podobnie jak żmą ale produkt nie jest warty uwagi .... chciaz te sterodiy mogą byc przydatne na cyklu saa
pozdro
Z tego co przeczytałem w necie to panują negatywne opinie ale wiem tez ze czesta są to ludzie co juz maja kilka cykli metanabolu np za sobą i nie dziwota ze nie dziala na nich.
Ja tam chyba wydam te 2 zl.
Strata niewielka jak nie zadziala.
Ale dawka polecana przez megajabol jest jakoś podejrzanie mala.
Moze jakbym se kupił i ladowal po 4 , 5 kapsułek na dizen to by dało ładny efekt jeszcze pomysle nad tym eksperymentem .
nie ma co myslec.... bo za ta cenę nie osiągniesz wielkich przyrostów ... testosterol dziala tak jak dm .. czyli placebo :-D
dm powoduje lakienie , wiec nie trafiłeś z tym placebo
placebo na innych forach ma to opinie sheetu bo nikt tego nie brał tylko każdy mlot przeczyta ze to megabol i juz pierdoli bzdury ze on nie poleca lecza mnie takie ciecie
megabol popełnił taki błąd ze nie sponsoruje zadnego polskiego zawodnika (oszczedzaja pewnie)
dlatego jest jechany, a ze niektóre produkty ma lekko powiedzawszy do du.py to inna sprawa
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum → Odżywki i suplementy → TEsToStERoL 250
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc