1

Temat: Dolne miesnie brzucha

Witam! (Jesli wybrałam zły dzial to przepraszam) Z gory powiem,ze z kulturysyka nie mam nic wspolnego,ale chciałam dowiedzieć sie jakie mogę robić cwiczenia na brzuch dokładnie dolne miesnie- jestem dosyc szczupla ale nie mogę pozbyć sie malej oponki na dole, z gora jest ok- robie popularna teraz  6 weidera,ale czuje,ze dziala tylko na gorna czesc.
Z gory dziekuje za odp i przepraszam bo wiem,ze to forum o czym innym niz poranna gimnastyka

2

Odp: Dolne miesnie brzucha

zarzuć sobie dietę i areoby do tego weidera i bedzoe ok bo nawet jak będziesz ćwiczyć te dolne partie brzucha to u tak moze niebyc efektow

3

Dieta jak najbardziej, ale 6 Weidera sama w sobie jest super. Widać po niej efekty. Sama kiedyś kilka razy robiłam smile

4

Bardzo czuje dolne partie po brzuszkach na "rzymskiej ławce "

5

Dolne partie brzucha bardzo trudno wyrzezbic, w szczególności u kobiet.
Sama a6w moze nie wystarczyc.
Doradzam aeroby ogolne, zeby zrzucić tluszcz z "calego ciala". Przestrzeganie diety redukcyjnej, dokup jakiś spalacz, który pomoże zrzucić tkankę tluszczowa podczas cwiczen.
Pamietaj, ze sam spalacz nic Ci nie da bez wysiłku fizycznego.

6

na mnie niezle dziala unoszenie nóg w zwisie, ale zeby wyrzeźbić brzuszek to tak jak LWenome pisze, dietka i aeroby

7

A6W jest skuteczna ale jak było juz powiedziane, sam trening brzucha nie starczy, trzeba dac od siebie coś jeszcze.