inesmisztal napisał/a:Pamiętajcie tylko, że jeśli dostaniecie od trenera 6 godzin aerobów na dzień dobry, do tego tłuszcze ucięte do minimalnych wartości w ciągu dnia to należy uciekać. Nie każdy startuje w zawodach i zależy mu na minimalnym poziomie tkanki tłuszczowej. Trzeba samemu też racjonalnie ocenić czy to co dostajemy od trenera albo dietetyka jest dobre. Trening za sto zł w trakcie którego zrobi się 4 serie brzuszków albo dieta ryż z kurczakiem i oliwą nie pokryje zapotrzebowania. Pamiętajmy, że zdrowie na pierwszym miejscu! Dlatego trzeba brać tylko sprawdzone produkty. Ja dzięki opiniom znajomych przekonałam się do Trizera. Inaczej bym tego suplementu nie kupiła.
Myślę, że większości zakupów dokonujemy w taki sposób, w jaki Ty dokonałaś zakupu Trizera. Mając polecony produkt czujemy się pewni, że dany produkt jest bezpieczny. Mimo, że na opakowaniu jest napisane, że produkt składa się w stu procentach z naturalnych składników to i tak wolimy, jak ktoś z naszych znajomych ma już doświadczenie z danym produktem i może się wypowiedzieć. Nie jeden raz dokonywałam w ten sposób zakupów, słysząc przychylne opinie decydowałam się bym mogła sama sprawdzić, jakie ma działanie produkt.