U mnie poszło migusiem. Stosuję pierwsze opakowanie, zamówiłam dwa tygodnie temu w niedzielę - późnym wieczorem - w poniedziałek wysyłka a we wtorek paczka była już u mnie. Dieta też w sumie w środę z tego co pamiętam dotarła więc baaaardzo pozytywnie.
A co do samej diety, to ja nie mam wątpliwości, że układali profesjonaliści. Jest mega fajnie rozpisana. Podoba mi się najbardziej to, że oprócz wagi produktów jest też napisane ile to łyżek np - ja nie mam takiej wagi kuchennej i wszystko musiałabym robić na oko - noo.. ale wagę też pora wreszcie kupić i polubić się z nią na dłużej, bo przede mną jakieś pół roku odchudzania zapewne
Mi się podoba w diecie od to, że jest krótka instrukcja jak przygotować posiłek. Może to nie jest wiele, ale dla osób, które nie potrafią dobrze gotować każda taka porada jest cenna. Wiadomo, że można by szukać w sieci szczegółowych informacji, ale, po co. Skoro można mieć wszystko w jednym miejscu to tylko lepiej dla nas. Takie małe szczegóły, ale sprawiają, że o wiele łatwiej wprowadzić daną dietę w życie. Im więcej takich udogodnień tym większe prawdopodobieństwo, że dieta zostanie z nami na dłużej.