1

Temat: Jestem poczatkujacy, jak najlepiej cwiczyc brzuch?

Dopiero zacząłem ćwiczyć klatke jak na poczatek mam nawet dobra bo gram juz pare lat w siatkówkę może napisze mi ktoś jak najlepiej ćwiczyć by mieć ładny brzuch????

2

Odp: Jestem poczatkujacy, jak najlepiej cwiczyc brzuch?

http://hades.dmkhosting.com/forum4/viewtopic.php?t 519&start 0&postdays 0&postorder asc&highlight http://hades.dmkhosting.com/forum4/viewtop... asc&highlight
Tu znajdziesz wszystko czego potrzebujesz big_smile
Mam nadzieje, że nie zamierzasz trenować tylko klaty i brzucha :nonono:
prosze o zapoznanie sie z funkcja szukaj (prawa strona na samej gorze)
witam na forum i pozdro

3

Można codziennie lub co 2 dni (polecam co 2 dni). Np.
2 razy w tygodniu robisz 1 ćwiczenie na maxa albo superserie (raz seria z jednego cwicznia a raz z drugiego i tak na zmiane). Raz w tygodniu pe3en zestaw ćwiczen.
Nie zapominaj o ćwiczeniach na boczne mięśnie brzucha.
mięśnie dolne brzucha zawsze trenuj przed gornymi partiami ka3duna.

4

Codziennie ćwicz brzuch;

1. Codziennie wykonuj jedno ćwiczenie do poru.
2. raz w tygodniu wykonuj pe3en wachlarz ćwiczen.

Zobacz też wątek z opiniami o spalaczu Trizer u nas na forum:
http://forumkulturystyczne.net/viewtopic.php?id=8738

5 (edytowany przez anna89 2016-04-19 23:47)

Okresy regeneracyjny dla mięśni brzucha kształtuje się około 2 dni po treningu o intensywności niskiej. W związku z tym lepiej ćwiczyć, co drugi dzień. Do wyboru masz bardzo dużo ćwiczeń. Jeśli zależy Ci na odkryciu mięśni to pomyśl nad dietą i spalaczem tłuszczu. Sama stosuję www.trizer.pl i robię ćwiczenia na brzuch, bo zależy mi na ładnie wyglądającym brzuchu do lata. Wykonuję kilka serii różnie skomponowanych ćwiczeń. Na początku odbywało się to pod okiem trenera na siłowni podczas darmowych porad, ale teraz już sama ćwiczę.

6

anna89 napisał/a:

Okresy regeneracyjny dla mięśni brzucha kształtuje się około 2 dni po treningu o intensywności niskiej. W związku z tym lepiej ćwiczyć, co drugi dzień. Do wyboru masz bardzo dużo ćwiczeń. Jeśli zależy Ci na odkryciu mięśni to pomyśl nad dietą i spalaczem tłuszczu. Sama stosuję www.trizer.pl i robię ćwiczenia na brzuch, bo zależy mi na ładnie wyglądającym brzuchu do lata. Wykonuję kilka serii różnie skomponowanych ćwiczeń. Na początku odbywało się to pod okiem trenera na siłowni podczas darmowych porad, ale teraz już sama ćwiczę.

Ja też wspomagam się Trizerem i widzę większe efekty odchudzania niż jak ćwiczyłam bez wspomagaczy. Napisałaś, że ćwiczysz w domu. A masz jakiś sprzęt czy są to ćwiczenia jedynie na macie? Czy na każdej siłowni trener udziela darmowe porady? Widziałam, że u mnie na siłowni trenerzy mają dyżury, ale nie wiedziałam, że podczas nich darmowo można konsultować zestawy ćwiczeń wykonywanych przez siebie. Następnym razem podpytam się kilka rzeczy.