Temat: plan
Witam! stworzyłem sobie taki hu.. ( nie oszukuje sie i wiem ze sie na tym nie znam to mowie prosto) no ale moze on i jest dobry tylko musicie go jakoś skorygowac...
PON:
KLATKAwyciskanie sztangielek 5 serii po 1 powtrorzen obciazenie - 14kg na rękę rozpietki 4 serie po 1 powtórzeń - 8/9kg lapaWTLECY podciąganie SZTANGIELKI W OPADZIE(WIOSLOWANIE) 5 serii po 1 powtórzeń - 15kg WZNOSY BARKOW 3/4 serie po 1 powtórzeń - 17kg na rekeSR:
BICEPSUGINANIE RAMION ZE SZTANGIELKAMI stojąc PODCHWYTEM(Z „SUPINACJA” NADGARSTKA): 5 serii po 1 powtórzeń - 11kg na lapeUGINANIE RAMION ZE SZTANGIELKAMI stojąc jednocześnie (UCHWYT „MLOTKOWY” : 3 serie po 8 powtorzen-11kgUGINANIE RAMIENIA ZE SZTANGIELKA W SIADZIE-W PODPORZE O KOLANO: 3 serie po 1 powtórzeń - 11kgCZW:Tu nie wiem co wstawić ...moze bym braki wlepilPT: KLATKA te same c co w PONSOB:
TRICEPSWYCISKANIE “FRANCUSKIE” jednorącz SZTANGIELKI W SIADZIE: 5serii po 1 - 5kg i to samo oburącz z jedna sztangielkaNIEDZIELA: coś z brzuchem ale to by byly glownie brzuszkii teraz tak . czy tak plan moze byc jestem raczej poczatkujacy- tym planem ćwiczę od tygodnia a od miecha sporadycznie ( tzn wszytsko było porozrzucane)kiedys nałogowo podnosiłem sztangę oburącz na biceps - 7-1 seri po 1 powtórzeń obciazeniem 24kg na dwie ręce i teraz tak -czy coś byscie w nim zmienili?? i wazne- raczej na co to jest plan - na sile czy na mase?? a moze ogolnorozwojowy.PS: do scwiczen mam narazie tylko hantle- to musi narazie wystarczyc.
po drugie chodzi mi glownie o gorne partie.
nogi zostawiam w spokoju bo dużo w gale gram //:-D :-D i chodze co dzien 2km do szkoly- mysloe ze to coś daje jednak