Temat: moj trening do oceny
witam!! ćwiczę na masę od ok 3 miesięcy 4 razy w tygodniu:
poniedziałek-klatka
1.wyciskanie sztanga na płaskiej 12 1 8 6
2.wyciskanie hantlami na skośnej 12 1 8 6
2.wyciskanie hantlami glowa w dol lub na płaskiej 12 1 8 6
4.rozpietki 4x1 co sadzicie o robieniu na klatke tzw wąskie ??podobno niezle puchnie od tego klatka
wtorek-barki (nie robie kapturów bo kumpel mi powiedział ze jak sie robi kaptury to sie w szerz nie rosnie,prawda to?robic kapturyż?)
1.Wyciskanie sztangi zza karku w pozycji siedzacej 12 1 8 6
2.Unoszenie sztangi 3amanej do brody wzd3u? tu3owia w pozycji stojacej 4x1 3.Unoszenie ramion bokiem ze sztangielkami w pozycji stojacej 4x1 4.stojac, wznosy ramion ze sztanga przodem 4x1 czwartek-biceps i triceps
biceps
1.siedzac na ławeczce uginanie ramion(robie 3 roznumi ciezarami..najpierw najcięższym ok6 razy,potem lżejszym pare razy i najlzszejszym az nie mogę )
2.na modlitewniku sztanga 3amana 4x1 3.na modlitewniku hantlami 12 1 8 6
4stojac, uginanie przedramion ze sztanga 4x1 tricpes
1.Prostowanie reki zza głowy ze sztangielka jednorącz 12 1 8 6
2.na maszynie prostowanie i uginanie ramion ramion sztwno w 3okciach 4x1 3.na tej samej maszynie stojąc tyłem do niej..ciagniecie przed siebie w sklonie ciała by ręce wyprostowane lezaly w jednej linni z tułowiem 4x1 4.francuskie(lub miedzy 2 3aweczkami nogi na jedenj a na drugien ręce i opuszczanie sie,podobno niezle)4x1 pićtek-plecy i nogi
plecy
1martwy ciąg 12 1 8 6
2 siedząc przed wyciągiem podciąganie ciężaru do brzucha 12 1 8 6
3.Na gornym wyciągu w pozycji siedzacej ściąganie drażka do karku 12 1 8 6
4.Na gornym wyciągu w pozycji siedzacej ściąganie drażka do klatki 4x1 nogi(robie od niedawna)
1. Prostowanie nóg na maszynie w pozycji siedzacej 4x1 2.wpiecia na palcach na maszynie 4x1 3.Przysiady ze sztanga trzymana na karku 4x1 to na tyle..licze na szczerość w ocenach dzieki pozdro