Odp: 6W
Ja juz zrobiłem jeden dzien przerwy z przyczyn niezależnych odemnie i tak jak aniaaa_F0 pisał dzien przerwy i juz trudniej sie za to zabrac.
nastawiłem sobie budzik zeby nie zapomnieć :badgrin:
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja juz zrobiłem jeden dzien przerwy z przyczyn niezależnych odemnie i tak jak aniaaa_F0 pisał dzien przerwy i juz trudniej sie za to zabrac.
nastawiłem sobie budzik zeby nie zapomnieć :badgrin:
hej chłopaki jestem na 13 dniu właśnie skończyłem przed chwila robić 6w i powiem tak: co prawda u mnie kaloryfera nie ma i długo nie bedzie(a dużo tluszczu) ale juz nastepna dziurka w pasku w dol, jest dobrze.
po czerwcowej 6w spadło 5 cm w pasie zobacvzymy ile teraz spadnie jak skończę 42 dni ........
Mam PYTANIE!!!! Czy wykonując dana serie cwiczen musze opuszczać plecy np.
na dywan po każdym powtorzeniu czy maja one byc caly czas w powietrzu a pracować maja tylko nogi,bo mozna tak wywnioskować oprócz cw.
6??? Ja zrobiłem z opuszczaniem pleców bo to byla by juz wogole katorga
Z opuszczaniem masz robić ;
a sprobujcie robić 6w np jeśli macie uginanie nóg naprzemian ta ta2 nogę ktora powinna lezec na ziemi 3majcie ja jakieś 5 cm nad ziemia wtedy dopiero jest palenie brzucha
Jestem po drugim dniu czy Was tez tak bolały okolice miesni ponad pachwinami tak pod brzuchem po bokach,dzis rano jak wstałem to myślałem ze sie nie zabiorę za 2 dzien ale dalem rade
no wiesh, skoro niecwiczyles wczesniej brzucha to masz takie bule (zakwasy).
Mnie natomiast bola tylko gdy robie 6w
zapomniałem i przeskoczyłem na 7 dzien.
Czuc lekkie zakwasy.
mięśnie pieknie zaczynają wylazic.
Mysle ze 2 dnia beda naprawdę dobre efekty.
Nie mogę edytować wiadomosci : Jedno co u siebie zauwazylem; w ostatnim cwiczeniu trzymajcie te nogi w kolanach prosto niech sie nie uginają bo to oszukane powtorzenia wogule pompy nie czuc jak przy całkiem prostych.
hmm naktorym dniu zaczynają sie rzeźbić dolne mięśnie brzucha, bo jestem na 1 i narazie to sie wyrabiają te gorne i srodkowe a dolne jakoś niezabardzo ?
dorzuć sobie unoszenie nóg lezac.
jakie są dobra cwiczenia na ta partie miesni co jest na zdjeciu ...
http://img218.imageshack.us/my.php?image=beztytuu1lg http://img218.imageshack.us/my.php?image=b...beztytuu1lg
ClawsonSea ja sie pytałem wktorym dniu a6w rzeźbią sie dolne mięśnie brzucha a nie jakie cwiczenia mam dorzucić ;|
Olan_Xero1 to temat natemat brzucha, wiec wzlym miejsuc dalej posta
sorka, za szybko przeczytałem . Mi leciała z tluszczu tylko gora, dorzuciłem
unoszenie nóg i idzie tez dol(tylko nie wiem czy sie nie wypale). Znajomy mówił ze jak wyrzeźbiła sie gora to dopiero dol zaczął sie spalac.
aha no ok takiej odpowiedzi oczekiwałem mniej wiecej
Ja jestem na 8 dniu ale juz po 2 dniach zrobiła mi sie fajna przerwa miedzy mięśniami wieksze zaglebienie.
Te 6W jest naprawdę skuteczne ale w dupę daje ostro
ooo to jest dobre :motylanoga: polecam chociaż sam dotarłem tylko do 2 dnia... pot ze mnie leciał jak woda z kranu ale efekty jakieś tam byly
moze mi ktoś dac linka jak to 6w zrobic~? nie wiem gdzie szukać dzieki
Prosze uprzejmie
naprawdę dobre cwiczenia...dzisiaj robie 3 dzien!zobaczymy na jakim skończę - oby na ostatnim 8)
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc