Temat: wzrost
da sie os zrobić zeby jakoś szybciej urosnąć lub chociarz jakoś wspomóc wzrost ?? bo jestem maly i nie podoba mi sie to ( mam 17 cm : )
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
da sie os zrobić zeby jakoś szybciej urosnąć lub chociarz jakoś wspomóc wzrost ?? bo jestem maly i nie podoba mi sie to ( mam 17 cm : )
hormon wzrostu zartuje..a ile masz lat ch3opcze?
chlopecz ma 17 lat
właśnie ile msz lat ogor
Wszystko zalezy od genów jeden jest wysoki ma 19 abo wiecej za to drugi jest niski moze jesteś jeszcze młody i urośniesz nie ma co sie denerwować jeśli jesteś w mlodym wieku ja tez w wieku 16 lat mialem 16 a teraz ma 18 a myślałem ze juz nie urosnę :
jedeny spsob to żeby chociaż wyciagnaa kregos3up w gore to na drażki po wis troche
złap sie drażka rekami i normalnie niech cia3o zwisa chyba wiesz o co mi chodzi
większość chłopców w Twoim wieku jeszcze rosnie wiec radze sie nie martwic..chyba ze palisz papieroski
nie pale i nie pije a czy te zwiasania pomogą coś :>
teraz na wzrost moze byc za późno juz..ja od malego codziennie rano wpieprzałem mleko bo lubie,duzo spałem bo tylko gdy odpoczywamy sie rosnie...i wyroslem na chłopa 188cm )
to wiszenie na draku teraz juz ci nic nieda !! no moze troszke !!!
temat był już poruszany niejednokrotnie !!
wzrost jest zapisany w genach.
jeszcze możesz podrosnaa - masz 17 lat wiec jeszcze 4-6 lat będziesz rosnaa.
4-6 lat??mysle ze troche przesadziles..napewno tyle nie bedzie rosl w zwyz..moze w szerz tak )tak to sie do 50lat rosnie )ale moim zdaniem gora 2 lata i koniec wzrostu
4-6 lat??mysle ze troche przesadziles..napewno tyle nie bedzie rosl w zwyz..moze w szerz tak )tak to sie do 50lat rosnie )ale moim zdaniem gora 2 lata i koniec wzrostu
nie moze byc ja chce urosnąć tak gdzieś do 178 cm : ( 8 cm dam rade w 2 lata ?? )
nie ma mowy
Do 18 roku życia rosnie sie gwalotownie, ale ogólnie do 21 roku.
Jednak nie zawsze sie tak dzieje, jeden z członkow forum (zdjecia w galerii) ma 193 cm, a gdy mial 16 lat miał 192.
Wiec prawie przesta3 rosnac.
U niektórych rosnie sie wolno, a potem w wieku 19-2 nastepuje gwa3towny wzrost.
zauważ ze ludzie są teraz raczej wysocy.
Ma3o jest niskich facetow, wiec sie nie martw wszystko przed tobą na pewno urosniesz.
ja nie chce byc maly !! ;( a czy6 np.
nadwaga ma pływ na wzrost ?? i czy np.
jak ćwiczę nabiceps na stojąco to czy moze to spowodować nie rosniecie ?? I czy pas w takim wypatku coś da ?? :> Ludzie pomóżcie ja chce urosnąć :-)
zrozum ze to juz za pozno!!!!trzebabylo myśleć o tym 5 lat temu
dlaczego tak myslisz : jak narazie rosne z roku na rok wiec o co biega napewno jeszcze troche urosnę ale chce sie popytać czy mozna coś zrobić zeby przyspieszyc wzrost
5 lat temu trzeba było mysles ?? 5 lat temu mialem 12 lat a to chyba nie najlepszy wiek na takie rozmyślenia teraz sie troche martwię bo mam 17 cm i 17 lat ale mam nadzieje ze urosnę jeszcze kilka centymetrów
mój kumpel w wieku 18 lat mial 17 teraz ma 22 lata i około 179cm wiec jeszcze możesz urosnąć moze nie tak dużo ale zawsze są nadzieje wszystko zalezy od genów niektórzy rosna szybko w mlodym wieku i potem sie zatrzymują a inny odwrotnie.
Mi sie wydaje ?a pan ogor nie urośnie już ponieważ jego reproduktorzy są niewielkiego wzrostu PoZdRo
no mowie ze 5 lat temu było myśleć o tym zeby urosnąć wiekszym!!ja od malego wiedziałem ze zeby urosnąć trzeba pic dużo mleka i dosyc dużo spac..i tak robilem!!i mam te 188cm!!!a teraz gdy masz juz 17 lat to juz nie ma o czym gadac..moze urośniesz gora 4cm..ale nie wiecej..ja jak mialem 17lat mialem 185cm wiec cm przyroslo mi..ale 18 nie będziesz mial raczej nigdy
mleko piłem bardzo długo jeśli o ścisłość chodzi :
no to widocznie w genach masz tak ze wiekszy nie bedziesz!!nie mozna oszukać natury!!!jakby każdy tak myślał jak Ty to same KING KONGI 3azily by po swiecie!!!nikt nie chce byc maly; pomysl
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc