Temat: Trening by Daxio
Witam Wszystkich Na forum jestem nowy, chciałbym abyscie ocenili mój plan treningowy, ćwiczę od niedawna a dokładnie od tygodnia ale kiedyś juz trenowalem, teraz jest to taki powrót do sportu
1.Poniedzialek
A) Klatka Piersiowa
a) Wyciskanie Sztangi na ławce Poziomej : 12 ; 1 ; 8
B) Wyciskanie Sztangi na ławce w Skosie : 12 ; 1 ; 8
c) Rozpietki na ławce Poziomej : 12 ; 10, 8
B) Triceps
a) Wypychanie pojedynczego hantelka w oprarciu o ławeczkę : 1 ; 8
B) Prostowanie ramion na wyciągu stojąc : 12 ; 1 ; 8
2. Sroda
A) Biceps
a) Unoszenie sztangielek naprzemian stojąc : 12 ; 1 ; 8
B) Unoszenie sztangi lamanej : 12 ; 1 c) Unoszenie sztangielek naprzemian siedząc : 12 ; 1 ; 8
B) Barki
a) Wyciskanie sztangielek : 12 ; 1 B) Unoszenie sztangielek w opadzie tułowia : 12, 1 3. Piatek
A) Plecy
a) ściąganie drazka wyciągu gornego w siadzie szerokim chwytem : 12 ; 1 ; 8
B) Przyciaganie linki wyciągu dolnego w siadzie płaskim : 12 ; 1 ; 8
c) ściąganie drazka wyciągu gornego w siadzie szerokim chwytem do klatki : 12 ; 1 W pićtek tylko plecy, nie chce trenować nóg ponieważ mam juz dość wytrenowane. Brzych trenuje w domu we wtorek, czwartek, sobote ale chce abyscie ocenili tylko ten według mnie jest on dość dobry.
Zamierzam także dokupić sobie Kreatyne. wiem ze na poczatku mozna bez ale mi zalezy aby jak najszybciej nabrać masy ponieważ nie wiem czy za 3 miechy juz nie bede chodził na silownie, czy kreatyna szkodzi jakoś zdrowiu llub coś w tym stylu ? zakupić mam zamiar ten srodek.
http://www.twojakulturystyka.pl/sklep2.php?ID 345Link
Jestem dość chudy ponieważ mam 5 kg a wzrost 179 cm. Mam 17 ( prawie 18 ) lat.
prosiłbym aby tylko osoby dobrze znajace sie na tym udzielały sie w tym temacie ponieważ pomoc poczatkujacych nie jest mi potrzebna
Pozdrawiam.