Temat: co sie stalo???Pomocy!!!!!!!!!!!!!
nie wiem co co sie stalo???nie ćwiczyłem przez tydzień i spadło mi w obwodzie lapy z 34,3cm na 33,5cm !!!najlepsze jest to ze jadę na sucho!!!jak myslicie co mogło byc tego przyczynaż??pomozcie!!!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
nie wiem co co sie stalo???nie ćwiczyłem przez tydzień i spadło mi w obwodzie lapy z 34,3cm na 33,5cm !!!najlepsze jest to ze jadę na sucho!!!jak myslicie co mogło byc tego przyczynaż??pomozcie!!!
może mierzy3eo sie po treningu i wyszło 34,3
a teraz nie ćwiczyłeo i zmierzy3eo sie normalnie i wyszło 33,5
lub wtedy zmierzy3eo sie niedokładnie.
lub co najgorsza, masz tendencje do szybkich spadkow.
mierzyłem sie po wekendzie przed treningiem!!!na forum mam napisane mój plan chcesz to wejdź i zobacz!!!przez wekend ja nie cwicze!!!
a co ma do tego weekend ??
w takim razie zostały ostatnie dwa moje punkty.
Napewno zle sie za pierwszym razem zmierzyles.
Nie sadze zeby tak szybko Ci spadlo.
czasem nawet po ma3ej przerwie mogą byc minimalne spadki, ale zrobisz kilka trengow i szybko odrobisz straty
był weekend... weekend thc + alko + xtc :-)
albo koelga ćwiczy bic 3x w tyg :-)
nie ma innej opcji EatoPol....ale teraz do rzeczy nie widze mozliwosci zeby ci tak spadło przez tydzień chyba ze ciezko chorowałeś lub chorujesz <choroby przewlekle> albo zaduzo go3dy piłeś :-) ale mnie sie wydaje ze zle zmierzyles, i jak uiopaBozena307 pisał napewno nadrobisz, przerwa przez weekend nic nie mogla na to wpłynąć przez ten czas to organizm raczej sie regenruje a nie spala miesien...chyba ze nam pwszystkiego nie powiedziałeś
zmierzone Syiii miał dobrze bo sam mu 3ape mierzy3em , i przed spadkiem i po . a czy coś bierze .................to nie wiem ....................
powiedz jeszcze czemu nie ćwiczyłeo przez tydzień ??
i co przez ten czas robileo. (jeżeli to co napisał conan to mogło ci tyle spaoa)
jak Freddie-Jz napisał to on mi mierzył i jest swiadkiem ale mogę przysiądź ze niczego nie brałem !!!zadnego alkoholu nie pilem!!!fajek nie pale!!!no a teraz mi spadło jeszcze troche!!!dzis mi mierzył znów Freddie-Jz i mam 33cm!!!nie ćwiczę od wtorku 19.10.04r. ale od przyszłego tygodnia znów zaczynam!!!co moze byc tego przyczynaż??tak jak napisaliście ze mój plan jest zły ale co mam z nim zrobic???niestety mam mało sprzetu:laweczke,krotki gryf (110cm),hantle i obciazenie!!!na poczatku ćwiczyłem przez miesiąc innym planem!!!o to on:
poniedzialek:klata,plecy
wtorek:biceps,triceps,barki,kapturki
sroda:nogi,przedramie
czwartek:klatka,plecy
pićtek:biceps,triceps,barki,kapturki
co myslicie o tym planie???wiem ze jest jeszcze gorszy od tego co napisałem na forum!!! size 1Wyslany Sro PaY 27, 2004 4:18 pm:jak Freddie-Jz napisał to on mi mierzył i jest swiadkiem ale mogę przysiądź ze niczego nie brałem !!!zadnego alkoholu nie pilem!!!fajek nie pale!!!no a teraz mi spadło jeszcze troche!!!dzis mi mierzył znów Freddie-Jz i mam 33cm!!!nie ćwiczę od wtorku 19.10.04r. ale od przyszłego tygodnia znów zaczynam!!!co moze byc tego przyczynaż??tak jak napisaliście ze mój plan jest zły ale co mam z nim zrobic???niestety mam mało sprzetu:laweczke,krotki gryf (110cm),hantle i obciazenie!!!na poczatku ćwiczyłem przez miesiąc innym planem!!!o to on:
co myslicie o tym planie???wiem ze jest jeszcze gorszy od tego co napisałem na forum!!! size 1Wyslany Sro PaY 27, 2004 4:2 pm:jak by co to ostatnio ja pisałem na profilu Freddie-Jza!!!bylem u niego i skorzystałem z jego kompa!!!pozdro!!!narty!!!Syiii!!!
co myslicie o tym planie???wiem ze jest jeszcze gorszy od tego co napisałem na forum!!!
Same se odpowiedziałes na to pytanie
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc