1

Temat: Co kupic do treningu domowego?

Sprawa jest taka, że nie wiem ile razy jeszcze będę chodził na siłke.
Dlatego mam dylemat, kupić sztangę czy sztangielki?Na początek myślę, żeby zakupić sztangielki.Wtedy będę mogł więcej zdziałać...

2

Odp: Co kupic do treningu domowego?

do domowego treningu niezbedna jest laweczka hantle i sztanga.

3

Ławeczke to do brzuszkow mam, ale idzie coś wymyśleć //:-D :-D /A z hantlami narazie nic nie zdziałam?Posiadam jeszcze ekspander, tylko nie wiem czy się przydaż

4

z hantlami zrobisz trening ale pomysl jaki? nie pełny i raczej mało efektywny....

5

Zaraz mod wywali linka...Szukaj hantli z jak najcieńszym obciazeniem bo później dużo nie dolozysz.Gwintowane jak najbardziej ok.Niestety sztanga i laweczka by sie bardzo przydaly...

6

Mało efektowny....ale myślę, że będzie lepiej niż na samym treningu domatora //:-D :-D /a z czasem to i sztangę też się zakupi....Cieńkie obciążenie... a średnica gryfu jaka najlepsza, uniwersalnaż

7

No od treningu domatora tak.A srednica taka na jakiej ci sie dobrze cwiczy, przy stosunkowo malych dłoniach z duza srednica np sie zle cwiczy:>

8

sprzedaj te ławkę do brzuszkow.
Za kase(+to co sam dolozysz)kupisz laweczke(lub zrobisz ja (prawie)sam)

9

Hmm... Kup sztangielki na poczatek z możliwością dołożenia obciazenia...do tego uzbieraj na ławeczkę i juz bedzie jakas podstawa, dla chcacego nie ma nic trudnego, powodzeniia...

10

poszukaj na forum bo są tu schematy sprzetu, wez troche zlomu, spaware i jazda gryf kup a hamtle wytocz u tokarza i tak bedzie najtaniej

11

tylko ten "zlom" musi miec grube scianki, i zeby niebyl z aluminium, tylko z czegoś trwalego.

12

przypomniało mi sie, ze mam jeszcze, z przed kilku lat, 2 x 2kg hantle...A wyciskania sztangi nie mozna pompkami zastapic?

13

CHLOPIE co ty masz zamiar zrobić z dwoma hantlami po.......2 kilo??chyba nawet na rozgrzewkę sie nieprzydadza //laugh.gif lol laugh.gif je tez sprzedaj......tylko kto je kupi? pompki a wyciskanie sztangi, mogą sie wydawać prawie takie same, ale efektywniejsze jest normalne wyciskanie sztangi, B) /

14

Czyli sztangę chyba lepiej w późniejszym terminie kupie.Narazie sztangielki? Teraz dylemat //:-D :-D /P.S.
Nie wiecie ile tak u tokarza biorą za takie odlanie?

15

ja bym kupił hantle.
a ile to ja niewiem.
ale napewno taniej wyjdzie niz bys mial kupowac.

16

Watpie, zeby Ci to odlal  Ale na pewno bedzie chciał to oblac  ;D

17

pozwolę sobie dołączyć sie do tematu zeby nie robić nowego bez potrzeby ...Przymierzam sie do trenowania w domu, a to z takiej racji ze praca i szkola nie pozwala mi na siłownie.Wspominaliscie tutaj o sprzęcie potrzebnym mam takie coś na oku :-aj lof maniek-i chciałbym sie spytać o porade bywalców siłowni czy to starczy na treningi w domu, a zarazem poprosić o linka z tego forum do jakiegoś odpowiedniego planu treningu ( dla poczatkujacego ). Prosze o linka ponieważ kompletnie sie nie znam na tym i nie chciałbym bym wybrać czegoś za mocnego dla mnie i nie efektywnego ...

18

Ferrari1981 niedawaj linkow bo zabrania tego regulamin

19

szkoda ze nie mogę edytować posta to bym to usunął ;s