Temat: Trening dla mnie - prosze o pomoc
Witam serdecznie po raz pierwszy.Potrzebuje pomocy w ulozeniu treningu dla mnie.
Trening ma byc 2 razy w tygodniu (wtorek, pićtek) po maks.
1.5h na atlasie sąsiada - mam zdjecia wszystkich 24 cwiczen dlatego prosiłbym o kontakt na gg 1084217 kogoś kto znalazłby czas by rozpisać mi coś rozsadnego.Niestety z braku czasu (i glownie tego) chwilowo nie mogę sobie pozwolić na wiecej dni, ani na silownie z prawdziwego zdarzenia.
Atlas jest jaki jest, ale musi na ta chwile wystarczyc.
Teraz moze troche o mnie - mam 25 lat, 176cm wzrostu i waze obecnie 63.7 kg wg mojej wagi lazienkowej.
Kompromitacja.
Dlatego chciałbym przede wszystkim przybrać na masie, mysle, ze cel to 70kg, chociaż juz z 68 bede zadowolony w miare.
Wg wskaźników nie mam anemii, mieszczę sie w optimum, ale w tych dolnych granicach... co by w skrócie - za chudy jestem po prostu.Ze względu na prace i ogólny brak czasu mogę ćwiczyć 2 razy w tygodniu po ok 1.5h.
sąsiad ma Atlas York Compact 901 w piwnicy, tyle, ze to jest gosc 6 lat, po 2 zawalach, wazy 105kg i ćwiczy zeby schudnac.
Ja potrzebuje czegoś dopasowanego do mnie.Cwicze na tym atlasie od poczatku lipca jakos, robiąc w jeden dzien wszystkie cwiczenia na ramiona/klate a w drugi triceps/plecy (wg rozpiski na Atlasie, ja na dobra sprawę nie wiem co na jakie miesnie). Efekt jest taki, ze w bicepsie jest nieco lepiej, ale waga ani drgnie... minęły 2 miesiące wiec mysle, ze pora zapytać jakiegoś specjalistę jak to ulozyc.Osobna kwestia jest kwestia jedzenia.
Moze nie jem malych porcji ale jem rzadko, zazwyczaj 3 posilki dziennie i raczej nie odczuwam głodu pomiędzy nimi.
No ale metabolizm dziala i na wadze nie mogę przytyc.
Jem dużo tlustego, mięsa jakieś itd.
ale nie mogę liczyć na jakiś nagły wzrost apetytu.
Moze w niedługim czasie uderzę z tym do lekarza, zobaczymy.
Jednak kwestia diety jest zupełnie na drugim miejscu w tej chwili - pracuje nad tym, natomiast zalezy mi glownie na ulozeniu tego treningu.Zatem prosze osobe, ktora mogłaby mi pomoc o kontakt.Dzieki i pozdrawiam,ted