Temat: Ile kasy wydajecie na diete?
Mam pytanie: ile średnio wydajecie kasy na dietę w tygodniu?
/*Zmienilem nazwe tematu, zeby było wiadomo o co chodzi. Yarill
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mam pytanie: ile średnio wydajecie kasy na dietę w tygodniu?
/*Zmienilem nazwe tematu, zeby było wiadomo o co chodzi. Yarill
Bym sie musial rodzicow zapytać
kiedyś liczyłem mniej wiecej i razem z carbo i ostrowia wyszlo ok 5 zl ale da sie to zrobić taniej
pocieszam sie ze normalne zarcie wcale nie jest tansze(jeden obiad w miescie czy zestaw w macu kosztuje tyle co dzienna dieta) szczególnie jak ktoś sie zywi batonikami, cola i do tego piwsko chleje co wieczor
5 zl :motylanoga: ja sie postaram zaoszczędzić
5 zl na tydzień ? Pytanie było na tydzien, chyba te 5 zl to na miesiąc Ja tez nie liczylem, ponieważ dostaje na to pieniądze od rodzicow (dziekuje) moze kiedyś policzę
oczywsicie miesięcznie zapomniałem dodać 500zl tygodniowo to pewnie wydaja ponad 1 kilowi zawodnić
ponad 1 kilowi zawodnicy, tak zwani zawodowcy, lub pol zawodowcy, wydaja miesiacznie na same odrzywki po 3 PLN tak słyszałem od kolesia który ma sklep z odrzywkami i kiedy robił u niego zakupy właśnie taki klijent
tygodniowo na dietę wydaje uuuuuuuuuu a moze i wiecej...
Pudzian to musi miec hajsu
co do diety .. to u mnie mamuska finansuje piersi i jajka .. jakieś 5-6 zl
a ja finnansuje sobie 2 twarożki i tuca. często bywa ze te 2 twarożki ma sie za Free - Ma sie kontakty w hurtowniach mleczarskich .. No a ryz brązowy i inne rzeczy to mam w domu . dieta ogólnie nie jest droga . tylko nie mam kasy narazie na bialko zeby dorzucić do diety wiec wale w siebie twarożek przed nocą , ale niedługo beddzie kasa i dorzucę tez bialko i carbo .. pozdrawiam
...........................................................................................................
co do diety kulturystów pewnnie dużo kasy na to wydaja tak samo jak i na suplementacje , ale pamiętajcie ze są sponssorowani i mogą sobie na to pozwolić
wypada jakieś 11 zl dziennie czyli 77 zl tyogdniowo , koszta normalnego odzywiania , to pomyslcie sobie ze ludzie potrafia wydac 15 zl na pizze , spaghetti , kebab hamburgery frytki i żyją tak codziennie za ta kasę masz dietę z bialkiem i carbo
Ja na dietę wydaje w ciągu miecha około 800zl
wczoraj przeczytałem wypowiedz Łukasza Kazmierczka, na innym forum ze miesiecznie(zarcie+suple+koks) trzeba wydawać przez okrągły rok jakeis 5 tys zlotych zeby miec kontakt z polska czolowka..
CZytam se niektóre wypowiedzi i sie zastanawiam z kad wy kasę bierzecie 5 zl lub 8 zl na dietę ???
Nie przesadzacie troche :roll:
U mnie idzie max 250-3 zl na miecha ale i tak mnie powoli nie stać
Bo z kad 16 latek ma brac tyle kasy na dietę :badgrin: ??
Rodzice pomagają ale w malym stopniu wiec trzeba kombinować a kasa z interesów sie kiedyś kończy
Do tego karnet na siłkę i odzywki :?
Jednym słowem sport ten jest bardzo drogi :cry: :cry: :cry:
Ja mam wypłacalnego sponsora wiec nienazekam
Ja mam wypłacalnego sponsora wiec nienazekam
co masz dokładnie na mysli?
U mnie idzie max 250-3 zl na miecha ale i tak mnie powoli nie stać
Prawda z kieszonkowych ciezko jest wygospodarować kaske na wszystkie potrzeby :?
Na dietę kasy mi starcza ale jak chce sobie kupić jakieś suple to musz przyoszczedzic(np. na co tygodniowych wypadach na imprezki) albo na mandatach za lanie obok radiowozu na budynek publiczny
Aha i beny sory ze sie czepićm ale nie lubie jak ktoś tak pisze z kad , to tak jak kiedyś pisałem do jakieś panny skąd jest to ona mi odpisała to najpierw ty mi napisz z kad ty jesteś 8) a jak pokazałem na następny dzien koledze tego esa to mi powiedział cytuje przeciez z kad pisze sie przez d śmiech aha zeby nie było sam to ja tez nie jestem zadnym polonista
no kto rodzice kochani
taa, ja tez ich kocham :D gwiazdor przyniesie mi chyba animal paka %-)
ja na odrzywki niestety niemoge liczyć : są sceptyczni : musze kupowadz odrzywki za swoj chajs choć jak matka zacznie chodzić na siłkę i sie odchudzać wkręcę jej jakiegoś thermo speeda lub thermo fat burnera i później bede gadał mama na gwiazdke 2 xpandy sama brałaś odrzywki wiec niemów ze jest szkodliwe ;-)
ja średnio wydaje kasy na dobre zardzie 150-200zl.
w miesciac oczywiście polowa to starszych kasa a droga kombinuje sam: słyszałem ze podzian pzrez zawodami na dietę wydaje kasy 5500-6000zl <wow>oczywsice na miesiąc
pudzian na same batony i napoje energetyzujące wydaje kupę kasy, hmmm jeśli wydaje tyle kasy na miecha to ciekawe ile musi zarabiac:D
mama na gwiazdke 2 xpandy sama brałaś odrzywki wiec niemów ze jest szkodliwe
dobry pomysl u mnie raczej nie przejdzie
on am sponsorow, za suple nie placi...
fat, z tym a pakiem to byla taka historia: mamusia miala kupić maxivit w aptece ale wpadł jej w ręce ajkis katalog z roznymi multiwitaminami i tak sobie przegladala, od razu sie zainteresowałem i po chwili rozmowy mowie ze widziałem taka multiwitaminke co to naprawdę dodaje energii opowiedziałem o a-paku i chyyyba sie uda trzeba cierpliwie tłumaczyć i regularnie uświadamiać rodzicow zeby wiedza im sie ugruntowala, a te 5000zl Ań dietę to anwet jak na gabaryty i sile pudzianowskiego cholernie duzo!
no ja na zadna odzyweczke starych nie namowie.
Moja starsza ma to po babci wszystko co nie jest domowej robooty to żydowskie , trujace , do dupy i wogole , babka jak sie dowiedziała ze kretke wcinam to mnie 2 tygodnie jeździła i sie wkurwiłem ściemniłem ze tam są jakieś witaminy i aminokwasy i dala spokoj . ale starsi za ch... nie dadzą mi kasy na odzywke moze jak bede starszy , teraz to sobie z mojej kieszonki finansuje
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc