Temat: Jaka polecacie odzywke zeby nabrac masy!!!!
Koniecznie potrzebyje zgrubieć bo jestem straszne chudy //:-( :-( co byscie polecili na ten problem to mowj poprzedni temet są fotki.. za pomoc z gory dzieki..
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum → Odżywki i suplementy → Jaka polecacie odzywke zeby nabrac masy!!!!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Koniecznie potrzebyje zgrubieć bo jestem straszne chudy //:-( :-( co byscie polecili na ten problem to mowj poprzedni temet są fotki.. za pomoc z gory dzieki..
nie uważasz iz troszke pomyliłeś dzialy
Tez mi sie tak wydaje przejdź na dzial suple... Gainera1,2 sobie kup moze niejest najlepszy ale jest tani i zawsze coś da
Tu nie chodzi dokonca o cenę tylko o masę chce wydac raz a zeby dobrze poszło a nie co miecha inna brac .. tak do 100zl bedzie coś ?
Od kiedy masz dieteż Jaka masz? Kup gainer za te pieniądze i juz.
Diety jeszcze nie mam moze jakas masz dla mnie //:-D :-D ale jak kupie odrzywke to sie wezmę za siebie /
98259:date pon, 11 gru 2006 - 21:01:name adronk67) ''(adronk67 @ pon, 11 gru 2006 - 21:01) snapback98259/snapback ''!Diety jeszcze nie mam moze jakas masz dla mnie //:-D :-D ale jak kupie odrzywke to sie wezmę za siebie //laugh.gif laugh.gif //laugh.gif laugh.gif //laugh.gif laugh.gif //laugh.gif laugh.gif //laugh.gif laugh.gif wymiękam poprostu przy takich postach!!!! Nie układaj diety, po co?? Jedz na samych supłach przeciez.Sorki ale coś mnie bierze jak coś takiego czytam.
Powiem to kolejny raz:"Nie budujcie domu od komina!!!!"
dieta.
98245:date pon, 11 gru 2006 - 20:05:name adronk67) ''(adronk67 @ pon, 11 gru 2006 - 20:05) snapback98245/snapback ''!Tu nie chodzi dokonca o cenę tylko o masę chce wydac raz a zeby dobrze poszło a nie co miecha inna brac .. tak do 100zl bedzie coś ?Ale to niewystarczy tylko wziasc np.jeden raz gainera i na tym koniec,trzeba tak jak koledzy napisali rozpisać sobie dietę i w ta dietę wprowadzić suple...radzilbym Ci Xxl treca jest dobra i musle mass....
98294:date wto, 12 gru 2006 - 14:39:name ONITA) ''(ONITA @ wto, 12 gru 2006 - 14:39) snapback98294/snapback ''!Ale to niewystarczy tylko wziasc np.jeden raz gainera i na tym koniec,trzeba tak jak koledzy napisali rozpisać sobie dietę i w ta dietę wprowadzić suple...radzilbym Ci Xxl treca jest dobra i musle mass.... Wiemlicze sie z ta dieta oczywiece chce ja zastosować i weiem ze jest bardzo wazna podczas suplementacji a wiec jak zastosuje ta dietę na masę ktora podal mi kolega xXxAlicjaxXx to kiedy mam brac gainera i takie tam ??Aaa i jeszcz ejakie ten Gainer bo dużo tego na allegro //:-D :-D i mass XXl tez jaki podajcie linki na allegro i ja kupie //:-D :-D pozdrawiam
Abstrahując od tematu, czy probowałeś przeczytać kiedyś swoj post ? Bo ja staram się przeczytać to co napisałeś i mam z tym problemy.
To nie jest gg, staraj się pisać tak, żeby przynajmniej druga osoba nie miała problemu by to przeczytać. Możesz być dyslektykiem i pisać z błędami, ale oddzielaj wyrazy od siebie, nie przestawiaj kolejności liter itp.. Szanujmy się jakoś...
adronk67 jeśli przy stosowaniu diety dalej będziesz mial trudnosci, waga bedzie stać w miejscu to wtedy możesz kupic.teraz prawdopodobnie masz za maly bilans kaloryczny, a moze i nawet ujemny i wiesz jak to z tym jest.
xXxAlicjaxXx ale czy ta dieta to bedize mi pasować to nie wiem ... napisze ci jak wyglada mój dzien i czy godzina posilkow bedzie pasowała to tak do pracy ide na 22 jem tam praktyczne co godzinę ale to tylko kanapki //:-D :-D wracam do domu o 6 rano ,ide spać wstaje o 1 i ide dalej do pracy //:-( :-( wracam o 17 i mam czas do 21 ale to nie zawsze nieraz śpię do 14 i mam czas do 21 ... czy to bedize odpowiadało mojej diecie i prosze o linki z allero o odzywke
Spisz 4 godziny dziennie? Ciezko bedzie Ci coś na siłce osiagnac! po pierwsze 70% testosterony wytwarza ansz organizm w czasie snu.
Po 2 najlepszy dla organizmu sen to okres miedzy 23-2 w nocy.
jeśli chcesz w pracy jesz byle co co godzinę to lepiej jedz coś dobrego ale co 3 godziny! jakiś posiłek albo 2 możesz zastąpić Gainerem, ale to wszystko... resztę musisz zjeść z posilkow.
Czy pracujesz czy nie to nie widze problemu jeśli chodzi o diete.
jeść i tak coś musisz prawdaż No ale ten twój tryb zycia:> kiedy odpoczywasz? Tylko praca i praca.
Odpoczywam w sobote i w niedziele i wtedy staram sie ćwiczyć najwiecej bo w pracy jestem na mrozie i układam worki po 25kg moze to nie ejst dużo ale przez 8 godzin w nocy to nawet jest meczace //:-D :-D no i w dzien rozładunek mam 25 ton Tir : nieraz to mam ochote uciec z tamtad i nie wracać //:-D :-D /
Starasz sie ćwiczyć najwiecej w weekend? Trening na masę powinien trwać mniej wiecej godzine... Ale podziwiam Cie za silna wole!
Przykladowa dieta dla osoby ktora wazy 65kgPodstawowa Przemiana materiiBialko- 130gWW-390Tlsuzcze-100g1 posiłek 4 jajka + 10g chleba + 18g maslaB-30g T-38g W-60g2 posiłek ser twaróg chudy 100g + 100g chlebaB-27 g T-3 g W-60g3 posiłek filet 250g + Ryz 100g + oliwa 3 lyzkiB- 57g t-55g W-80gPotreningu dżem niskoslodzony 100gW-80g B-2 T-54 min po treningu tuńczyk + 100g ryżu oliwa 18gB-37 T-18g W-80gNa noc mleko 500ml2 % B-20g T-5g W-25 gto jest dieta na prawie moja wage ale tam jest napisane ze dla przemiany materi podstawowej coś takiego a ja mam chyba bardzo dobra przemiene materi : co o tym sadzicie jakieś zmany trzeba wprowadzić ?? kupuje do tego odzywke VITALMAX Whey Pro Gainer 2250gram
tobie potrzebna jest wieksza ilość wegli!
qubus czy li co ?? nie ułożył by mi ktoś z was diety : ??? nie wiem jak sie za to zabrac..:/
taka by obleciała a jak chcesz juz wiecej, kup gainer i zjedz porcje dziennie.
Juz kupiłem na wtorek bedzie u mnie : oczywiście ten który mi poleciłeś dzieki
xXxAlicjaxXx mam juz tego gainera //:-D :-D coś do tego musze zastosować ?? jeszcze czy narazie na samym ...(oczywiscie z dieta)
możesz kupić jakieś witaminy i mineraly:>
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum → Odżywki i suplementy → Jaka polecacie odzywke zeby nabrac masy!!!!
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc