Odp: Wasze wyniki w Trojboju silowym
rekord polski jest dalej 14 kg moze i wycisnął te MOCNE 15 kg , ale JA dalej sugeruje sie rekordem 14 kg :D hehe ..... pozdro
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum → Strong Man & Trójbój Siłowy → Wasze wyniki w Trojboju silowym
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
rekord polski jest dalej 14 kg moze i wycisnął te MOCNE 15 kg , ale JA dalej sugeruje sie rekordem 14 kg :D hehe ..... pozdro
ja ćwiczę od wrzesnia tego roku z czego napoczatku troche przesilałem mięśnie bo 3 tygodnie robiłem po 30-4 seri na miesien a teraz juz te 3 tygodnie ćwiczę tak jak czeba i mam efejty waze kolo 73-74 na klatę wyciskam kolo 55 kg jak uważacie na poczatek to słabo czy nadrobie?
klatka - 125kg
przysiad - 140kg
martwy - 140kg
razem wynik w 3boju - 405kg
staż mija 4 miechy po comebacku (wczesniej 1,5 roku treningu i potem 2 lata przerwy)
dobra dieta, duza wiedza, kuracja suplementami, zadnych koxow
A czy przy MC powinno sie zakładać pas ??
klatka(wynik z maja) 120kg
martwy ciag(wynik z zeszłego roku) mialem kontuzje pleców i niechce sprawdzać rekordu bo mi sie kontuzja odnowi. 16 kg
Przysiad(zeszly rok) tez niesprawdzam bo mam rozje**** staw skokowy
145
nieuprawiam trujboju ale ćwiczę trzeci rok, moja waga to 72 kg
moje osiągi niestety są nie zmierzenia, bo nie mam za dużo sprzętu w domu, ale za tydzień kupuje ze 1 kg zelaztwa, jak na razie:
- ma klatę wyciskam 85 kg w pieciu seriach po 2 razy ( nie mam wiecej ciężaru na klatę dlatego jest u mnie slaba ) da sie jakoś obliczyć maxymalne wyciskanie z takich danych???
- Martwy ciag: probowalem raz zyciu 12 kg, bez zadnych ochraniaczy, technika nawet nie wiem czy dobra, ale na prostych nogach
- przysiady ze sztanga ciezko powiedziec, bo musze sobie sam zarzucać ciężar na kark, a wiecej niz 7 kg to sie boje
rocznik 87
waga 65 kg
wyciskanie 125 kg
przysiad 8 kg
martwy ciąg 12 kg
Staz: 15 miesięcy
Waga: 88-90kg
Wyciskanie: 11 kg
Przysiad: 16 kg
Martwy ciag: 2 kg
Trojboj: 47 kg
wow niezle wyniki ja mam 75 kg 18 cm i wyniki
wyciskanie 95 (troche lipne wiem )
przysiad 115
martwy ciąg 13 (ale to nie był mój max mysle ze 1 kg mógłbym jeszcze dorzucic)
To ja też się pochwalę /. Bo wczoraj się sprawdzałem na siłce wiek: 16waga 68kg- wyciskanie na płaskiej ławce 72kg ( ; )- martwy ciąg 113,5- na przysiad nie robiłem bo nie mam jak wrzucić ale na suwnicy brałem 230kg Wcześniej ćwiczyłem kilka miechow a później przerwa długa no i to moje wyniki po 1,5miesiąca ćwiczeń
klatka 198martwy długo nie robiłem w tej chwili około 230przysiad 255,bandaz,pas
113 kg wagi to fajna szafa z Ciebie musi byc, respekt
Aktualnie robie dopiero pierwszy plan na sile (zaluje), wiec sie nie pochwale wynikami, bo po co zmyslac, w każdym razie za pol roku sie wpisze i mam nadzieje, ze wyniki beda nienajgorsze.
Ostatnio właśnie mam takie przemyslenia, ze przy mojej masie powinienem brac ze 3 kg wiecej w każdym boju i dlatego chce poprawić sile.
Wiek: 15 latWaga: 64KGWyciskanie lezac: 90KGMartwy Ciag: 140KG nie jest to moja konkurencja :/a przysiady to juzw ogole....; Problemy ze stawami
w tym wieku 90kg??? respekt
Ja jestem ciekaw z jaka jest to technika robione... ja w gim tez podnosiłem 1 kg tylko lapy szeroko jakbym obejmował swiat, a i jeszcze nie opuszczałem do samej klatki.
Podejrzewam, ze niektórzy nieświadomie podaja bledne wyniki,a teraz to juz sie nikt nie przyzna
wycisk 85 kgmartwy 13 kgprzysiadow nie robiłem na maxa nie mam jak tęg ozarzucic ale 6 kg 3x6pow
Wycisk prawidłowy trojboistyczny klata 135 na 2 razy (wiecej nie wchodzi na sztangę ). Sila ciagle rosnie, bo jestem w trakcie robienia mojego pierwszego treningu silowego, a masy jest nadto.
wyciskanie - 145kgMc - 140kgprzysiad - 150kgwaga max.
79kg
103375:date sob, 2 sty 2007 - 23:55:name ekorkiwisici1976) ''(ekorkiwisici1976 @ sob, 2 sty 2007 - 23:55) snapback103375/snapback ''!wyciskanie - 145kgMc - 140kgprzysiad - 150kgwaga max.
79kgOO chciałeś zeby Cie zjeżdżać to daje, tylko nie popełniaj samobójstwa :Slaby MC i przysiad w porownaniu do klaty- b.duza dysproporcja.
Ja w MC daje 135 na 2 powt.
wyciskanie - 92.5 (wynik sprzed 1.5 tyg.)martwy - 77 na serie 8, 8, 6, 6 (nie wiem ile max mialbym ?)przysiad (trojbojowy, czyli plytszy) - 13 na serie 8, 8, 6, 6 (pas jedynie) - napewno to nie jest mój max na serie, ostatnio nie mial mnie kto asekurowacJak sie sprawdzę we wszystkim to napisze swoje wyniki.
96666:date czw, 3 lis 2006 - 12:07:name onkiopracemisBran) ''(onkiopracemisBran @ czw, 3 lis 2006 - 12:07) snapback96666/snapback ''!To ja też się pochwalę /. Bo wczoraj się sprawdzałem na siłce wiek: 16waga 68kg- wyciskanie na płaskiej ławce 72kg ( ; )- martwy ciąg 113,5- na przysiad nie robiłem bo nie mam jak wrzucić ale na suwnicy brałem 230kg Wcześniej ćwiczyłem kilka miechow a później przerwa długa no i to moje wyniki po 1,5miesiąca ćwiczeńNajnowsze info /wiek: 16waga: 65kg- wyciskanie na płaskiej 75kg - mc 120kg- przysiad 140kg
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum → Strong Man & Trójbój Siłowy → Wasze wyniki w Trojboju silowym
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc