Odp: Jakie bialko lepsze ??
Tadek1971 wiem jak wyglądają ale to juz nie sam fitnes a terz troche silowni...a większość kobiet jak chodzi na fitnes to na areobik a nie jeszcze silka...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum → Odżywki i suplementy → Jakie bialko lepsze ??
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tadek1971 wiem jak wyglądają ale to juz nie sam fitnes a terz troche silowni...a większość kobiet jak chodzi na fitnes to na areobik a nie jeszcze silka...
Tea123454 chyba za bardzo nie wiesz co to fitness w damskim wydaniu
i nie myl tego z grubymi babami skakajacymi w ryytm muzyki
myslsiz pojecia fitness to ne tlyko aerobik ale tez silka i wogole wszyskie cwiczenia... widze nie amsz o tym zielonego pojecia....
fitnesski to nie kuturystki bo wygladem sie bardzo różnią ale ćwiczą bardzo podobnie
Za to chwale sobie starego dobrego MUS-L-BLASTA z MLO i bialko z treka
bialka treka są spoko ale ni kupujcie siteck zwałkowany skład i dużo ww
mówisz o sci-tec ?
noooooo tylko nie pamietaalm jak to napisać
Bardzo cenie fitneski-fajne są no i ta determinacja ale wg mnie kobieta troszke fatu musi miec tu i tam zeby było za co złapać nie obraz sie Tadek1971 8)
Tadek1971 wiem jaka jest ruznica miedzy fitneskami a kulturystkami...
Bardzo cenie fitneski-fajne są no i ta determinacja ale wg mnie kobieta troszke fatu musi miec tu i tam zeby było za co złapać nie obraz sie Tadek1971 8)
no coś niby za co, mi sie bardzo podobają fitnesski ale sama nie chciałabym tak wyglądać wole popatrzyć niz praktykować
pdobaja ale niechciala bys tak wyglądać ? dziwne jak dlamnie ?
widzisz raczej tego nie zrozumiesz wiec nie bede ci tlumaczyc..... wisi mi ze dla ciebie jest to dziwne : :
a mi wisi ze tobie wisi porpostu mi jak coś sie podoba to chce to miec i mysle ze większość osub tak ma ....
pfff to chce to miec ja reczej fitnesski nie chce miec : bu:-D:-D
pozatym nie musze byc taka jak ty wiec zjedz : widze ze nie potrafisz uszanować czyjego zdania i upodoban!!! i wes do mnie nie pisz nigdzie bo nie mam choty z takim kimś tak ty gadac.... :
omg widać ze nieumiesz czytać ze zrozumieniem to byćl rpzenosnia np.
podoba mi sie ciało jakeigos kulurysty to chce miec takie jak on i doze do tego zeby moje wyglądało podobnie o to chodziło a nastepnym razem czytaj ze zrozumieniem...
mi sie pobobja fitnesski ale sama nie chc etak wyglądać , bo wole popatrzeć na nie i nacieszyć oko : po prostu nie chce tak wyglądać bo to nie mój styl , co nie moze mi sie podobac???
dziwny ty czloweiku jesteś ;
a dalmnie ty jesteś dziwna i tyle niekażdy musi mię akceptować
no i w porzadku..... skończ juz bo i tak nie dojdzemy do porozumienia...
Nie kluccie sie dziewczyny !
SandMan !!!!!!!!!
Tea123454 to nie dziewczyna powiem Ci krotko ogarnij sie Moja dobra rada
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum → Odżywki i suplementy → Jakie bialko lepsze ??
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc