Temat: mam pytanko
podajcie mi stronę w necie gdzie można kumia tanie odrzywki.Z gory dzieki.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum → Odżywki i suplementy → mam pytanko
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
podajcie mi stronę w necie gdzie można kumia tanie odrzywki.Z gory dzieki.
nie wiem czy tanie ale dobre według mnie www.hitec.pl
jest mnowstwo sklepów inteernetowych...
ja mogę podac jeden z najtańszych w polsce a teraz jest przesylka za free weic sie oplaca ale tu adresu nie podam bo juz za to ze wczesniej podalem mam ostrzezenie od Hadesa : :evil: :evil: :evil: jka coś to gg lub PW
allegro.pl - polecam tamtejsze bialko
a tak na poważnie to wejd? sobie na google.pl i wpisz sklep kulturystyczny lub jakiś podobny zwrot (olimp, trec etc - w zale?nosc co Cie interesuje) i sam poszukaj i porównaj ceny.
pozatym odżywki w ro?nych skepach są w podobnej cenie a promocje przeważnie są na te same produkty, bo ustala je producent.
Megapower ma tańsze od DSO.
www.megapower.pl
allegro.pl - polecam tamtejsze bialko :lol: .
własnie co do allegro, nie boicie sie że kupując bialko lub kreatynke jakas nie kupicie maki za ktora zapłacicie baaardzo dużo
To akurat była ironia, ale jak sie kupuje np od super sprzedawców jakieś NORMALNE suple to jest praktycznie 100% pewnosci.
allegro.pl - polecam tamtejsze bialko :lol: .
tylko czeka3em az sie zacznie bu?a
to jest banda oszustow, którzy chcą zarobić na ludziej niewiedzy i na tym że spo3eczenstwo jest biedne i ludzi nie stać na prawdziwe bialko
Serwatka bialkowa :zygi: Ochydna jest.
2784 2784
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum → Odżywki i suplementy → mam pytanko
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc