Odp: co bedzie lepsze ?
najlepszy by był animal pak ale to zadrogie jest dla dużej ilosci ćwiczących wiec lepiej kup tak jak xXxBryantxXx radzi daily formula
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum → Odżywki i suplementy → co bedzie lepsze ?
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
najlepszy by był animal pak ale to zadrogie jest dla dużej ilosci ćwiczących wiec lepiej kup tak jak xXxBryantxXx radzi daily formula
animal pak? nom troche drogi jest, ja myślałem ze animal jest dla bardziej doswiadczonych kupie ta daily formula
akurat animal pak mozna ladowac caly rok bez przerw i bez stażu
a mnie sie nie podoba daily formula - smierdzi to jak kupa psa,jakies takie to nijakie, wole vitamin multiple sport, ale niestety musze jeszcze skończyć DF...
Olimp wypuścił na rynek Vitamin plus dla sportowców w jednej kapsułce witaminy a w shoowekkkiej rozne chelaty stawia na nogi
Olimp wypuścił na rynek Vitamin plus dla sportowców w jednej kapsułce witaminy a w shoowekkkiej rozne chelaty stawia na nogi o tym pisałem
a ja sobie wezmę daily formula ;
OK jestem po zakupach wyszlo troszeczke inaczej niz chciałem no ale jest ok kupiłem 2 puchy kretki zielonej vitala 300g (chcialem wziąć 1 500g ale nie bylo) DF (jak na razie powiem ze troszke smierdzi ) dextro juice 1kg - wystarczy? jeszcze dokupię gainera vitala 1 ale to jutro i taraz mam pytanie jak dawkować te wszystkie odzywki no oprócz gainera bo to wiem ze wg.
brakow w diecie ;ppozdrop.s w innym sklepie gosciu mi powiedział ze kretka z vitala jest do bani, ale ja juz mialem postanowione ze ja kupie i poszedłem gdzie indziej na to wszystko wydalem prawie 120zl
aaa zapomnialem, do tego mam jeszcze l-glutamine extreme 1400(kolo 6 tabsow mi zostalo) z treca no i czekam na to dawkowanie bo jak na razie nic nie widze ;p
pamiętaj zeby sie odblokować ;p HAHAHAHAHA
no i dobrze zrobiles.Ile kupiłeś gainera i za ile ??
gainera 4,8kg zapłaciłem 109zl
nie bede zakładał osobnego tematu zeby nie robić syfu i zapytam tutaj o krete, jem juz 2tyg.
kreta(mono)+dextro+gainer+df po tych 2 tygodniach poszło mi po centymetrze w klacie i na lapce, to chyba dobry rezultat? jak myslicie? moze coś zle jem czy cus?
Jeśli zależy Ci na poprawie skuteczności ćwiczeń, polecam poczytanie sobie o kofeinie bezwodnej:
https://kofeina24.pl/produkt/kofeina-bezwodna/
Szczególnie, ze środek można zamówić obecnie bez konieczności posiadania recepty. Ma wiele dobrych własciwości:
poprawia skupienie podczas wykonywanych ćwiczeń
zwiększa koncentrację
sprawia, ze efekty sa widoczne szybciej
W sklepie zamówisz 100% czystej kofeiny, którą możesz dodawać do innych środków.
Warto jest równięż wziąć pod uwagę L karnozynę.
Karnozyna może wpływać na ochronę i regenerację mięśni. Badania sugerują, że suplementacja karnozyną może pomóc w zmniejszaniu zmęczenia mięśni, poprawie wydolności i zwiększeniu zdolności wysiłkowej.
Jeśli zainteresowała Was ta tematyka, polecam zajrzeć sobie na stronę:
https://karnozyna.com/
Jej działanie jest tutaj dokładniej opisane.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum → Odżywki i suplementy → co bedzie lepsze ?
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc