Temat: podzienkowanie
Wielkie dzienki dla IssMW,JessikaPL,MUMIN 57 ,GIERA,.Za cenne informacje.potrzebna mi dobra dieta na przyrost wagi.Jesli taka jest wam znana.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wielkie dzienki dla IssMW,JessikaPL,MUMIN 57 ,GIERA,.Za cenne informacje.potrzebna mi dobra dieta na przyrost wagi.Jesli taka jest wam znana.
po pierwsz zły dzialpo drugie głupi posta po trzecie pisze sie PODZIEKOWANIE lolz
A po czwarte w regulaminie wyraźnie pisze, ze pytania do konkretnych osób kieruje sie na PW.
Powinienem zamknac, ale zrobie to potem.
no ale jak chciał "podzienkowac" niech "dzienkuje" /
niech sobie słownik kupi najpierw
Dziwne tylko, ze jeszcze nikt z tej listy sie nie odezwal.
Zawstydzili sie chopoki !
hhe taki blod jebnąć w nazwe tematu //laugh.gif laugh.gif ja robie bledy ale az takich to nie tego sie nie da normalnie wymówić <lol2> no clopakom trzeba napisać niech wejdą i zobaczą podzienkowania //laugh.gif laugh.gif /
Dzienki, dzienki za podzienkowania //:-D :-D A swoja droga, nie wiem jak u was, ale u mnie na kompie, jak pisze jakakolwiek odpowiedz i walne byka, to mam od razu podkreślone na czerwono, ze do korekty.
Znaczy, trzeba poprawic.
umnie tak niema a by sie przydało bo dużo bledow robie
Bo pewnie masz najnowszego firefoksa, tak jak ja /
dokładnie Clint, nie inaczej //:-D :-D /
Ale podkresla dopiero jak zrobisz spacje //:-D :-D /
A ja sie wyróżnię i przeniosę /Dieta dla 70kgSNIADANIE100g platkow owasianych300ml mleka 2%B:21 T:14 WW: 852 SNIADANIEpuszka tuńczyka 130g1 g ryżu + 1 g oliwy z oliwekB:23,5g T: 15 WW 78OBIAD150g piersi z kurczaka100g kaszy gryczanejwarzywa- salatka + oliwa z oliwek 10gB:3 T:13 WW: 76POSILEK PRZEDTRENINGOWYjogurt 200g100g ryzu10g oliwy z oliwekB:15 T: 15 WW 90POSILEK POTRENINGOWYjajecznica 5 bialek 2 zoltka + 10g oleju (smazone na oleju nie Wink )50g chleba razowegoB:20g T: 10g WW: 20gKOLACJA (posilek bialkowy)15 g sera chudegoB: 30gSUMA:
BIALKO: około 140gTLUSZCZE: około 70gWEGLOWODANY: około 340g
Patrzcie jak JessikaPL sie podlizuje /A spacje musisz zrobić bo program sam nie wie, czy juz skończyłeś pisać wyraz czy jeszcze nie.
Logike.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc