Temat: jak mozna ubiegac sie o moderatora ?
tak jak w temacie bo na maila niedostalem odp.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
tak jak w temacie bo na maila niedostalem odp.
no napewno trzeba miec bardzo duza wiedze
a po ci to ?? chyba nie chcesz nim byc ??
chce
musisz zostać zauważony przez admina lub jakiegoś innego moda, który w dziale tylko dla modów wysunie twoja kandydature....
aby byc zauważony pisz madre wypowiedzi lub moze przygotuj jakiś artykol, zdjecia...
coś gangsty dawno nie widzialem; brakuje fotek i filmów wstawianych przez niego
acha ok dzieki etyl
w sumei sposob by byc modem to mzoe założyć wlasne forum
ja tam sie nie spisze do modowania sadze ze mamy kompetentnych moderatorów
od moda sie tez wiecej wymaga....
tzreba miec powolanie hrhr................... przez Hadesa jak bedzie tzreba i on zobaczy ze coś wiesz w danym temacie to ci to zaproponuje
Zaniedlugo te forum beda obsługiwać same mody
taka moda, ze każdy chce miec moda i Villy_Fulca raczej nic na to nie poradzisz
narazie to jest nas aktywych 6-u modów : Etyl, Conan, Barar_, marijo, ja i ostanio zwerbowałem PowerBena reszta modów jakoś ucichla ostanio
przez forum dziennie przewija sie napradwe masa ludzi, wydaje mi sie ze sobie radzimy
jak macie jakieś sugestie to walcie smialo
ja to mysle dla tMQ podwujny tytuł sie nalerzy 1 znawcy i moderator co by sie chłopak nie denerwował jak praktycznie w jego dziale bo w nim jest on najlepszy pojawiają sie jakieś głupawe pytania :
to fakt tMQ odwala full pracy, tylko ze on nie chce moda
skromny chłopak z niego
no ot jakiś specjalny tytuł dla niego
jaki proponujecie ?
Koksiarz hrhrhr
supermoderator
ja zauwazylem, ze nam bardziej zalezy na forum niz Hadesowi - a to mu powinno najbardziej.
powinni wraz z Gromozem częściej udzielać sie na forum i także robić porzadek.
nono Hades i Gromoz coś ostatnio zadko bywaja,ale cóż moze taki czas wiem to po sobie... co do modów to modem nie moze byc każdy ktoś chce,musi miec niezle pojecie w tym fachu i tyle.
Liczy sie jakoś a nie ilosc, dlatego jak widze ze ETYL lub MAARIL elegancko udzieli informacji to nie pisze juz zbędnych dodatkow zeby tylko nabić sobie licznik.
Ostatnio nie zauważyłem zadnego nowego kandydata na moda...a co do TMQ to SUPERMODERATOR jest dobrym rozwiazaniem to miano pasuje jeszcze dla wielu z nas ale on i MARIJO naprawdę niezla dowalają robote....<sorry jak kogoś pominolem , mój blad>
ale on nie chce byc modem czyli proponuje superprzyjaciel or encyklopedia koxu or superznawca or prawie mod <lol>
superznawca jest dobre i niech bedzie miało inny bardzo rzucający sie w oczy kolor
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc