Temat: CREADRIVE firmy GNC
Mam pytanie bo kupiłem CREADRIVE 1800g i nie wiem co do tej odzywki kupic.Moze ktoś sie wypowie na temat tej odzywki.Z czym najlepiej ja wziasc,jak dawkować itp.Dziekuje za odpowiedzi
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum → Odżywki i suplementy → CREADRIVE firmy GNC
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mam pytanie bo kupiłem CREADRIVE 1800g i nie wiem co do tej odzywki kupic.Moze ktoś sie wypowie na temat tej odzywki.Z czym najlepiej ja wziasc,jak dawkować itp.Dziekuje za odpowiedzi
Moze napiszesz jej sklad?
Juz pisze sklad: Serving Size ONe Scosp (45g).Creatine Monohydtare 5.25g, Taurine 1000mg, Calories 140, Total Carbohydrate 34g, Protein 0g, Phosporus 200mg, Magnesium 60mg, Sodium 95mg, POtassium 80mg.A tutaj jest link do tej odzywki:
http://********/goods/product/default.aspx?id 350684&c 5〈 en
No i wszystko jasne. Jak dawkowac, to masz napisane (jedna miarka 45g, to jedna porcja). Na opakowaniu jest dawkowanie uwzględniające fazę nasycenia, ale olej to. Zapomnij W dni treningowe bierz jedna porcje przed treningiem i jedna porcje po treningu. W dni bez treningu, jedna porcja rano po przebudzeniu naczczo.
Do takiego stacka proponowałbym ci dokupić jakiegoś bulka , czyli coś ala gainer, ale o wyrownanych porporcjach węglowodanów w stosunku do bialka (mniej zatluszcza). prócz tego oczywiście odpowiednia dieta weglowodanowo-bialkowa.
UWAGA! staraj sie nie wklejać na forum linkow reklamujących inne sklepu z supłami
Dzieki wielkie kobertPol.Napewno nie mialem na mysli reklamowania sklepu, tylko pokazania o jaka mi odzywke chodzi.Dzieki wielkie
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum → Odżywki i suplementy → CREADRIVE firmy GNC
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc