Heyah, a ja mam z kolei takie pytanie:
ćwiczę od kilku miesięcy na (mniej wiecej) tym samym planie i choć jest on bardziej nastawiny na sile i dynamike, to przy okazji całkiem całkiem przyzwoicie rzeźbi (choc buduje juz nie tak całkiem fajnie - a swoja droga to raczej dziwne, bo mało powtórzeń z dużymi obciążeniami powiino raczej budować niz rzezbic.... ale to detal) dieta wysokobailkowa, suplementowane bialko, i na zmianę raz cykl kreatyny, raz HMB Mam zamiar pociągnąć na tym planie do końca grudnia. No i tu pojawia sie problem, bo do 13 lutego musze swietnie wyglądać (ladnie zarysowane miesnie, szesciopak, itd.) takie mialem zalozenie od poczatku stosowania aktualnego planu treningowego. Wszystko idzie w dobrym kierunku ...... za wyjątkiem brzucha (jest silny, jest całkiem całkiem zbudowany, ale przykrywa go niewielka warstwa jeszcze lepiej rozbudowanego mięśnia piwnego) na razie sie tym za bardzo nie przejmuje bo chociaż powoli, to jednak widać postepy. Ale jeśli do poczatku stycznia nie bede zadowolony z wygladu, to mam zamiar złapać sie brzytwy i na ostro coś z tym zrobić (bede mial wtedy na to jakieś półtora miecha) - zmiana treningu, dorzucenie aerobow... itd.
No i w zwiazku z tym pytanie:
Czy jest sens zarzucać wtedy Thermal Pro???
Mam watpliwosci, bo nie mam raczej problemów z waga i ta warstwa tluszczu nie bedzie wielka ( no i tylko na brzuchu, cala reszta jest w porzadku, nigdzie indziej tego tluszczu nie widac).
Dla pełniejszego obrazu dorzucam wymiary:
wiek - 24
wzrost - 183 cm
waga - 78 kg
w bicepsie - 35,5 cm
w klatce - 105,5
w pasie 78, w pępku 8 w udzie - 56
w łydce - 4 Co o tym sadzicie? Czy jest sens? Czy bedzie skuteczne? Albo czy nie bedzie stosowanie Thermala przesadaż