Temat: Dylemat
kupiłem caly zestaw do cyklu w tym glutaminę zakupiłem to w pićtek dziś odkręciłem wieczko puchy i okazało sie ze nie ma tej aluminowej folijki ; co mam zrobić paragonu nie mam i nie wiem czy brac ta glutaminę czy nie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum → Odżywki i suplementy → Dylemat
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
kupiłem caly zestaw do cyklu w tym glutaminę zakupiłem to w pićtek dziś odkręciłem wieczko puchy i okazało sie ze nie ma tej aluminowej folijki ; co mam zrobić paragonu nie mam i nie wiem czy brac ta glutaminę czy nie
idź do sklepu i zrob haje
Wyprobuj to na psie albo chomiku.
Nikt Ci raczej reklamacji nie uzna //:-D :-D Kazda puche, jeśli nie jest zafoliowana powinno sie sprawdzić //:-D :-D /
Ale chyba nie we wszystkich puchach jest taka folia /
co to za glutażsa ślady ze tam w ogole byla foliaż
śladów nie ma ale nie wiem czy to ma znaczenie bo na crea fusion po zdjeciu tej folii tez nie było widać
Z jakiej firmy ta gluta
ta nie we wszystkich jest folia, pozatym reklamacji Ci nie uznaja na pewno.
Bierz i nie piernicz nie masz juz teraz wyborujak jest jej tyle, ile miało byc to nikt Ci tam nic nie szperał /
glutaminka Olimpa jest i faktycznie nie bede kombinował tylko zjem /
Ja tez mam L- glutaminę Powder Olimp 200g i mialem normalnie folie pod wieczkiem wiec idź do sklepu gdzie kupiłeś i rob haje kolesiowi, pewnie reklamacji nie przyjmie ale niech nie kombinuje
'' ''!idz do sklepu i zrob hajehehehehehehhhehehe
u olimpa zawsze folia jest,choc ich gluty nie mialem,ale we wszystkich innych produktach byla.pamietaj zdrowie wazniejsze.pzdr.
ja bym sie tam nie patyczkowal, place to wymagam, moze to nie jego wina ale jak pójdziesz i powiesz "wie pan no taka sprawa kupiłem i nie ma dekla" to Cie wysmiejea jak wejdziesz z ryjem jeszcze przy klijentach to Ci dupę bedzie lizac chyba ze masz jakiegoś byka co sprzedaje i Ci wpierdol sposci:D to uwaga:D
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum → Odżywki i suplementy → Dylemat
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc