Odp: auto
jedno jest ważne w takich wypadkach trzeba miec albo dzianych starych albo staly sposob na dochód finansowy bez hajsu nic sie z fura niezrobi a poco ma stać pol roku w garażu przeciez;P
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jedno jest ważne w takich wypadkach trzeba miec albo dzianych starych albo staly sposob na dochód finansowy bez hajsu nic sie z fura niezrobi a poco ma stać pol roku w garażu przeciez;P
to trzeba wiedzieć od kogo kupić - przeciez bym nie kupił sprowadzanego w komisie wiadom oze to złodzieje i oszuści - bez urazy ale sam piszesz ze cofałeś licznik
No jasne ze cofałem kumple przywozili auta z niemiec cofaliśmy liczniki i sprzedawalismy, pewne to jest tylko w tedy jak sam kupisz w salonie tak jak ja mam przebieg 7 i to jest pewne :idea: no chyba ze jakiś sąsiad jeździ i widzisz ile, to mozna zaufac.
Pozdrawiam
mój ojciec wymyślił ze kupoimy diesla i będziemy jeździć na opal ;P heheh
Jak diesla to moze byc tez laguna 2,2 ok 105 km jeśli trafisz na 2,2 td to tez miodzio ale nic nie pobije benzyny w dynamice
Ja mam na sprzedarz golfa 3 ze sportowym wydechem drewniana kierownica i instalacja gazowa autko zarejstrowane cena 9000zl rok 93 cena oczywiście do uzgodnienia moze chcesz ??
ale ja zawsze bede twierdził ze na LPG to juz nie to samo lols
jeździłem kiedyś laguna, ale nie polecam, bo dość awaryjna i wszystko drogie: przeglady, czesci itp.
(sprzedalem po 3 latach). Jakbym mial teraz kupować brykę to bym sie pofatygował do niemiec i brał mitshubishi eclipse, lub forda pumę oczywiescie chodzi mi o opcje dla mnie tylko, bo jako rodzinny samochód odpada.
Samochody 10letnie to zazwyczaj zdezelowane graty, dlatego bierz gora 7latka.
MarquisLa wole diesla... wole jeździć na oplae niz na lpg:D hihihi no i coś drogo wychodzi... wle tez kupić od jakiegoś stgarego papcia, najlepiej pojadę do niemiec pozdro dzieki
Polacy zawsze byli waleni w d.pe przez Niemcow
a teraz sami jeżdżą po to zeby zostać zwaleni i jeszcze z pocalowaniem reki biorą stare wypierdziane samochody
Polska to dziwka Europy, tak było i tak zostanie jeszcze długo
NO niezle dales IhubiI... skoro tak sie wypowiadzasz o swoim narodzie...chociez nie masz moze racje ale tylko po czesci...Polska to jedyna matka ktora kocha Cie od urodzenia do śmierci i trzeba ja kochać tak samo!! a ze POLACY to często zwykle smieci to inna sprawa!! niestety to wlanis tacy ludzie tworzą o nas taki obraz.. : (tylko nie pomyslecie ze ja jkais moher jestem, po prostu wiem co to znaczy teskinic za Ojczyzna )
Honda Civiv '95 model V 3 drzwiowy z silniekiem 1,6.
Bardzo dobry, mało awaryjny, sportowy wyglad i cud podstawa do tuningu, ewentualnie Calibra
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc