Temat: XPAND +.... - pelna relacja z cyklu - test
Od jutra zaczynam z nowym cyklem, bedzie to mój 1 cykl tego stuffu tj. Xpanda, przetestuje go w extremalnych warunkach trenigowych w dużym stopniu nastawionym na poprawe sily i co idze z tym masy....
CYKL:
*XPAND 775g
Dawkowanie:
D.treningowy:3 min przed i około 30-4 min pozakonczeniu treningu -15.5g
D.nietreningowe:20-3 min przed posiłkiem rano na czczo
-15.5g
*CELL PUMP- tylko 1 tydzień
Dawkowanie:
D.treningowe i nietreningowe :20-3 min przed posiłkiem rano na czczo 5g
*OLIMP CREATINE MEGA CAPS- tylko jeden tydzień (drugi tydzien)
Dawkowanie:
D.treningowe i nietreningowe: 20-3 min przed posiłkiem rano na czczo 4 tabsy - jedna 125 w sumie w porcji 5g mono
*ASPARGIN
Dawkowanie:
Przez caly okres cyklu 3 razy dziennie:
pierwszy tydzień 3x 1 tabsa
nastepne tygodnie cyklu 3x2 tabsy po posiłku w dnie nietrenigowe w dni trenigowe jedna porcja przed trenigiem 2 min przed
*MULTI-VITAMIN -Vitalikum
Dawkowanie:
W okresie całego dyklu 3x1 tabsa rozpszczona w 250ml wody
gódź 1 gódź 16 gódź 21 *TAURYNA
Dawkowanie:
W okresie całego cyklu 3x2 tabsy ,w porcjach dzielonych jak aspargin
*CARBO BX
Dawkowanie:
OD 3 tygodnia cyklu w pełnej fazie trenigu i cyklu z supli
W porcjach jak zaleca producent, napewno podczas treningu a w dni nie treningowe jako uzupelnienie sklanikow.
*ZINCAS
Dawkowanie:
Tak jak zalecane przez dystrybutora, uzupelnienie organizmu w cynk itd..
Od pierwszego tyg cyklu.
Jest to cykl experymentalny chodzi o sprawdzenie dzialania <silnego dzialania> XPAND-a, reszta składników supli jako uzupelnienie lub jako staly składnik diety. Dieta ogolna masowka <lecz nie ukrywam ze trudno mi zredukować ilość tluszczu w diecie> Cykl planuje na około 30-45 dni razem z mocnym treningiem, tym razem dzielonym lub na maksymalna sile i masę Weidera lub jego odmianę 6-8-kowa.
Odbyta przerwa w treningu ponad 14 dni
Odbyta przerwa w suplementacji około 21 dni lub wiecej.
Postaram sie w pelnie zrelacjonować mój cykl, etap po etapie trenig po treningu dla ukazania zalet lub hmmmm?????? wad tego specyfiku..na dniach wstawie trening który bedzie moim priorytetem....
4
PROSZE NIE wstawiać NIEPOTRZEBNYCH KOMENTAZY