Temat: Jak brac Animal Pak
chciałem sie dowiedzieć jak brac animal pak na opakowaniu pisze raz dziennie ale słyszałem ze lepiej dwa razy co sadzicie?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum → Odżywki i suplementy → Jak brac Animal Pak
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
chciałem sie dowiedzieć jak brac animal pak na opakowaniu pisze raz dziennie ale słyszałem ze lepiej dwa razy co sadzicie?
jeden pakiet dziennie raczej starczy ale też słyszałęm, że można brać dwa
jak brac? wszystkie tabletki do buzi.
Raz dziennie starczy, chyba ze zapier***** na siłce a potem po kilku godzinach jescze biegasz, albo masz następny trening.
hehe no to fajnie kupiłem za 15 zl mam 42 saszetki a jedna dziennie to ja juz po cyklu bede a animal zostanie ;D w sumie mozna było taniej /
chciałem jeszcze zapytać ile powinien trwać cykl kratyny ( Crea Fusion 360kap ) starczy mi na 3 tyg bo bierze sie po 16 na dzien czytałem troche na forum i ludzie robią na 6 tyg co myslicie ?
lepiej dokup jakas kreatynę i zrob 6-8 tygodni
w twoim stopniu wtstarczy ap w dt a w dn normalny kompleks witamin, ale jak chcesz codziennie to po jedynm pakiecie po posliku przedtreningowym, 2 pakiety są dla osób które sie przygotowują do startucykl kretki 6 tygodni
czyli mam dokupić drugie opakowanie crea fusion 36 kap ?
to jest twoja pierwsza kretkażtak wrecz musisz jak na tyle styka
nie no brałem monohydrat jablczan teraz mam cykl z crea fusion z tym ze najwieksze opakowanie starcza na 3 tyg a cykl ma trwać 6 tyg
czyli musisz kupić 2 opakowania
mój kumpel brał amimal pack 2 razy dżinnie zkonczy jedna puchę nie powiem stal sie wiekszy kosztem problemów z zeladkiem
chciałem jeszcze zapytać jak brac animal pak w dni nietreningowe ?
20min po posiłku np po sniadaniu (to zalezy od supli jeszcze)moim zdaniem najlepszym rozwiazaniem bedzie dokupienie daily formuły i w dn walenie tego
tzn ja lece na cyklu crea fusion animal pak glutamina gain fast 4.5 kg
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum → Odżywki i suplementy → Jak brac Animal Pak
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc