1

Temat: czy ten uklad jet ok??

sam go ułożyłem cwiczen jeszcze nie dobralemjesli m,oglibyscie to pomóżcie mam 17 lat 188 wzrosto i 77kg1 dzien: klatka, triceps,2 dzien: plecy, biceps, przedramie;3 dzien: wolne;4 dzien: barki, kaptury,5 dzien: nogibrzuch 6 weidera

2

Odp: czy ten uklad jet ok??

no ok, a coś wiecej cwiczenia jakie? z tego co rozumiem to nie będziesz robił treningu ogólnorozwojowego ?aaa.. zauważyłem ze nie dobrałeś cwiczen, wiec jak dobierzesz to pokaz a układ treningu jest pospolity mozna powiedzieć ze to taki wzór ale wg.
mnie jest dobry

3

1 dzien: klatka, triceps,wyciskanie sztangi na płaskiej 12/10/10/1/8wyciskanie sztangi w lezeniu na płaskiej wąskim uchwytem 10/10/8/8pompki na poreczach 10/10/8pompki klasyczne 10/10/10/10/10WYCISKANIE ?FRANCUSKIE? SZTANGI W LEZENIU  12/10/82 dzien: plecy, biceps, przedramie;PODCIAGANIE NA DRAZKU PODCHWYTEM: 8/8PODCIAGANIE SZTANGI W OPADZIE 12/10/8/8podciaganie sztangielki w opadzie12/12UGINANIE RAMION ZE SZTANGA stojąc PODCHWYTEM  10/10/8/8/8UGINANIE RAMION ZE SZTANGIELKAMI stojąc (UCHWYT ?MLOTKOWY? 10/10/10UGINANIE RAMIENIA ZE SZTANGIELKA W SIADZIE-W PODPORZE O KOLANO 10/10/8MARTWY CIAG? 10/10/103 dzien: wolne;4 dzien: barki, kaptury,wyciskanie sztangi zza głowy 10/10/8wznosy barkow ze sztangielkami stojąc 4x12unuszenie sztngi w przód stojąc 4x1 5 dzien: nogiMARTWY CIAG? NA PROSTYCH NOGACH: 10/10/10HACK-PRZYSIADY 10/8WSPIECIA NA PALCE W STANIU 10/10PRZYSIADY WYKROCZNE 10/10brzuch 6 weidera i brzuszki chodzi mi glownie o klatę oi baryżprosze o komentyz gory dzieki

4

PON:na klatę 3 cwiczenia wt:zrezygnuj z podciągania sztangielki albo z MC p.s MC nie jest chyba na lapy wiec do pleców ! i daj coś na to przedramię (uginanie nadgarstków ze sztanga stojąc nachwytem/podchwytem)Czw:zamiast sztangi ja bym proponował sztangielki zeby załapać technikept:wspiecia na palce 5x2 przysiady 4x12-6 przysiady wykroczne  4x12-6to wg.
mnie ale sam jestem cienki w planach itd.
wiec poczekaj na wypowiedzi innych bardziej doswiadczonych

5

klata triceps.
dodaj rozpietki na klatę albo przenoszenie hantla za glowe, zrezygnuj z klasycznych i dołóż cwiczenie na trica np prostowanie ramion w opadzie tlowia ze sztangielka.
do pleców mało serii jeszcze 2 podciągania to najbardziej wchodzi wiosłowanie tez malo.
plecy to bardzo duza grupa trzeba ja skatować według mnie kolo 14 seriami , bica zmniejsz do 9 1 serii maksymalnie, to maly miesiendla barkow unoszenie sztangi w przód zrob progresje a nie 4X12 poza tym mogą byc , nie widze kaprturow, dodaj sztrugsy 4sw nogach nie rob martwego, martwy raz w tyg ci starczy, przysiady i wykroczne zrob po 5 serii a wspięcia 4 serie po 25 powt, lydka to lubi.brzuch według uznania, na poczatek 6w to kibel, zrob tradycyjne rzeczy.. poza tym trening to sprawa indywidualna, powiedziałem co według mnie nie pasuje, ale i tak to dopiero poczujesz na sobie, potrenujesz troche i zobaczysz.
pzdr

6

1 dzien: klatka, triceps,wyciskanie sztangi na płaskiej 12/10/10/1/8wyciskanie sztangi w lezeniu na płaskiej wąskim uchwytem 10/10/8/8pompki na poreczach 10/10/8prostowanie ramion w opadzie tlowia ze sztangielka.
10/10/10/10/10przenoszenie hantla za glowe  12/10/82 dzien: plecy, biceps, przedramie;PODCIAGANIE NA DRAZKU PODCHWYTEM: 8/8/8PODCIAGANIE SZTANGI W OPADZIE 12/10/10/8podciaganie sztangielki w opadzie12/12/12/12/12UGINANIE RAMION ZE SZTANGA stojąc PODCHWYTEM  10/10/8/8/8UGINANIE RAMION ZE SZTANGIELKAMI stojąc (UCHWYT ?MLOTKOWY? 10/10/10UGINANIE RAMIENIA ZE SZTANGIELKA W SIADZIE-W PODPORZE O KOLANO 10/10/8MARTWY CIAG? 10/10/10uginanie nadgarstków ze sztanga stojąc nachwytem/podchwytem 4x103 dzien: wolne;4 dzien: barki, kaptury,wyciskanie sztangi zza głowy 10/10/8wznosy barkow ze sztangielkami stojąc 4x12unuszenie sztngi w przód stojąc 4x1 sztrugsy x105 dzien: nogiHACK-PRZYSIADY 10/8WSPIECIA NA PALCE W STANIU 4x25PRZYSIADY WYKROCZNE 5x10no i brzuch codziennieteraz powinno byc oki?????????????dzieki za wcześniejsze porady

7

tylko walnij jeszcze rozpietki do klaty, tyle z mojej strony

8

dzieki wielkie

9

podciąganie sztangielki na plecy zrob po 1 powtórzeń a nie po 12 a skup sie na technice i wilnym wykonywaniu pasywnej czesci ruchu.
a jeszcze w tricepsie, jednak mi sie coś nie podoba ;p prostowanie ramion zrob 3 serie po 1 a dodaj jeszcze jedno cwiczenie np francuskie zza głowy 2 seie, i bedzie ok, bo troceps ma 3 głowy warto wiec urozmaicić jego trening.  poza tym ogólnie moze byc