Temat: brzuch
jaki polecacie trening by zrobić rzeźbę brzucha tzn.
jakie cwiczenia na brzuch na rzezbe?????
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jaki polecacie trening by zrobić rzeźbę brzucha tzn.
jakie cwiczenia na brzuch na rzezbe?????
Najlepsza na rzeźbę jest 6 Weidera
Tu masz link do 6W modload&name News&file article&sid 439&mode thread&order 0&thold 0&thold
wielkie dziek, juz zrobiłem pierwszy raz i w zcasie robienia myślałem ze padne, ale cóż jak coś robić to skonczyc, mysle ze zadziala
a robił juz ktoś 6 weidera i skończył i jakie mial efekty?
jeszcze jedno czy podczas cyklu 6 weidera mozna robić brzuszki czy potrzeba je robic, czy tylko na 6 weidera jechac?????
ja juz jestem na 2 dniu i idzie nie zle a robie 6W dwa razy dzienie rano i przed snem efekty są cosl , jedz na 6 weidera tylko wykonuj sumiennie , dam ci rade jak chcesz jeszcze beardziej palic mięśnie to unos to nogę co zawsze lezy na kilka centymetrów przy cwiczeniu 1 i 3
6 W jest na rzeźbę czy masę ? Bo powoli trace orientacje
na rzeźbę
Aha, Ja narazie robie caly trening + dietka na mase, wiec chyba 6 W to nie dla mnie jak narazie ? 65 kg 181 cm Czy wyrzeźbić sobie taki brzuch czy lepiej robić standardowe brzuszki a dopiero potem 6 W ( mam twardy brzuch bo trenowałem 6 lat tenis ziemny)
Na twoich fotkach widać ze niemusisz robić brzucha
według mnie najlepszyt jest 6w ale jest baaardzo wyczerpujacy
ja bym nie proponował odrazu robić 6W,lepiej najpierw poćwiczyć sobie normalne brzuszki kiedyś robiłem 6W i po 2tyg wysiadlem to nie na moje nerwy
jak chcesz dobry brzuch to możesz zastosować metode Mariusza Pudzianowskiego poprostu do każdego treningu na koniec wykonujesz 2 brzuszkow w roznych pozycjach on nie stosuje zadnej konkretnej diety i mówi ze tak sobie brzuch wyrobił
juz sam nie wiem ale 6w odłożę narazie ponieważ mam staż dopiero 3 miechy wiec narazie brzuchy zwykle coś takiego, bo przy 6w czuje ze wysiądę
dokładnie tak jak mowisz, lepiej sobie porób normalnie a za jakiś czas 6W ale mowie ci cieszkie to jest w hoy
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc