Temat: BICEPS!!!
Mam male pytanie które dotyczy właśnie bicepsa czy mozna go trenować co dzien?? czy nie?? Jak mowicie??
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mam male pytanie które dotyczy właśnie bicepsa czy mozna go trenować co dzien?? czy nie?? Jak mowicie??
poczytaj o regeneracji ;-)
hehehe identyczne pytanie zadalem na poczatku mojej kariery z silownia biceps ćwicz RAZ W TYGODNIU 3 cwiczenia po 3 serie w każdym 12,10,8
hehehe identyczne pytanie zadalem na poczatku mojej kariery z silownia biceps ćwicz raz dziennie 3 cwiczenia po 3 serie w każdym 12,10,8 Biceps ćwicz raz dziennie... rozumiem Wojtas1928, ze to poprostu pomylka ':trening:' 'cosl'Jesli zaczynasz to 3 cwiczenia po 3 serie.
RAZ W TYGODNIU.
a tak przepraszam :* TO WIELKA POMYLKA
A dlaczego nie mogę co dzien, lub chociaż co drugi??
bo miesien sie nie regeneruje, mięśnie rosna kiedy odpoczywajaa ćwiczysz jakas inna partie czy tylko biceps walisz?
Cwicze: klatka,biceps, triceps i barki
i pewnie jeździsz na dyskoteki xD
niezle IWilsonI dojechawszy mu .... To adanekadco59 bedzie ci reszta odstawać i co wtedy zrobisz jak laska ci jakas powie czemu jesteś niesymetryczny(baby są szczegolowe-bynajmniej z moich okolic).
oprócz dyskotek zel na glowie, kajdan na szyi jak łańcuch którym krowy sie paluje.
"TeChnO JjJaZZZZZZdA!!" <lol>zart... nie oceniam ludzi których nie znam...
masz coś do tęchną i zelu na glowie?
no właśnie 'cosl'IWilsonI Ty masz wlosy na zelu ja pamiętam ostatnie foty to lysy byłeś
Musze miec wlosy w czasie roku szkolnego bo mama mi kaze 'ludek' ale w wakacje jak najbardziej " na kolano "
Zgadza sie, chodze na dyskoteki . A co do dziewczyn to juz mi na tym nie zalezy co beda mówić bo juz ta jedyna swoja mam hehe.
dzieki za wszystko ;D
masz coś do tęchną i zelu na glowie? :DCzyli tez jesteś dyskotekowiec mimo, ze ćwiczysz wszystkie partie :DA co mam do zelu i tęchną to bym napisał ale jesteś moderatorem...
Ee nie masz co sie obawiac, przykładem jest to, ze nie zbanowałem bobka po jego wypowiedzi Ja jestem z natury spokojny, opanowany, stawiam wlosy na zel, ćwiczę wszystkie partie, słucham tęchną ale nie jeżdżę na dyskoteki ;
ja niejezdze na dyskoteki ale co wy macie do ludzi ze ejzdza na dyskoteki i stawiają wlosy na zel??jakies porycie na tym forum na ten temat panuje...
Bo są ; TECHN*** I METAL*** ewentualnie **** /editwyrazaj sie
co to za slownictwo... to nie dzial bez cenzury/warn a Ty uważaj bo ta kwestia należy do modow ':trening:'':-Dha' po " ':trening:' " wnioskuje ze SS sie uniósł moim żartem 'ludek'ps.
jak sie daje warna to w wiadomosci tego kto na niego zasłużył a ja dalem w swojej wiec o co kaman ? nie zauważyłeś napisu " post był edytowany przez Giere " ? czy coś takiego
ja niejezdze na dyskoteki ale co wy macie do ludzi ze ejzdza na dyskoteki i stawiają wlosy na zel??jakies porycie na tym forum na ten temat panuje...Powiem szczerze, ze gdybym mial wybrać najbardziej nietolerancyjna osobę na forum to wybrałbym bobka... a potem adamsa.
A ty mi tu teraz wyjeżdżasz z takimi hasłami o tolerancji... 'cosl'
widze ze dzieki mojemu postowi rozwinęła sie wzawa w tym temacie...a szeryf czemu niby ja jestem mało tolerancyjny??podasz jakiś przykład bo niepamietam zebym coś tam pisał takiego kiedys...
co to za slownictwo... to nie dzial bez cenzury/warn a Ty uważaj bo ta kwestia należy do modow ':trening:'':-Dha' po " ':trening:' " wnioskuje ze SS sie uniósł moim żartem 'ludek'ps.
jak sie daje warna to w wiadomosci tego kto na niego zasłużył a ja dalem w swojej wiec o co kaman ? A co ja mam do tego wszystkiego ? Bobek, kurde, dobrze wiesz, ze nic teraz na Ciebie nie znajde, ale przypomnę Ci to 'cosl'
Proponuje przenieść temat do dzialu "bez cenzury", bo to co tu piszecie to nie jest juz trening ;p
Cykor74 gdzie widzisz coś nie związanego z treningiem ? lol SS jeśli to nie Ty to zwracam honor 'buzki'
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc