Temat: Nogi
Witam chciałbym sie dowiedzieć jak ćwiczyć "miesien obszerny przysrodkowy" na dlugosc, aby doszedł do dolnej czesci kolana ? widziałem to ujedengo gostak i fanie to wyglada.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam chciałbym sie dowiedzieć jak ćwiczyć "miesien obszerny przysrodkowy" na dlugosc, aby doszedł do dolnej czesci kolana ? widziałem to ujedengo gostak i fanie to wyglada.
Albo mi sie wydaje albo nie masz za dużo do czynienia z silowniaż Takie cwiczenia jak przysiady ze sztanga, prostowanie nóg na maszynie...
113304:date nie, 01 kwi 2007 - 15:46:name Shavonne70) ''(Shavonne70 @ nie, 01 kwi 2007 - 15:46) snapback113304/snapback ''!"miesien obszerny przysrodkowy"Coz za profesjonalna nazwa (m.
vastus medialis).Podobnie jak kolega wyzej //:-D :-D wszystkie przysiady, prostowanie nóg na maszynie lub bieganie, plywanie, rower jeśli nie masz dostępu na silownie itp.
//huh.gif :huh: huh.gif ćwiczę ponad rok na siłce wiec mam do czynienia pytałem sie bo nie wszystko wiem. //huh.gif :huh: huh.gif /
"aby doszedł do dolnej czesci kolana" moze inaczej pojmuje słowo dolnej ale wydaje mi sie to cokoliwiek dziwne :blink: /
113338:date nie, 01 kwi 2007 - 19:22:name Maybelle1967) ''(Maybelle1967 @ nie, 01 kwi 2007 - 19:22) snapback113338/snapback ''!"aby doszedł do dolnej czesci kolana" moze inaczej pojmuje słowo dolnej ale wydaje mi sie to cokoliwiek dziwne :blink: /miejsce przyczepu końcowego m.
obszernego przyśrodkowego uda nie zmieni , ale mozna sie domyśleć ze chodziło mu o zwiekszenie masy mięśniowej tego mięśnia
do górnej czesci to jeszcze rozumiem ale do dolnej... panie....
113319:date nie, 01 kwi 2007 - 20:26:name Shavonne70) ''(Shavonne70 @ nie, 01 kwi 2007 - 20:26) snapback113319/snapback ''! //huh.gif :huh: huh.gif ćwiczę ponad rok na siłce wiec mam do czynienia pytałem sie bo nie wszystko wiem. //huh.gif :huh: huh.gif /Zwracam honor, ja po roku cwiczen dopiero zaczolem łapać ocb w tym wszystkim (poniewaz wtedy trafiłem na to forum )
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc