Temat: 4cykl
co mam wziąć na4 cykl?tak zeby dużo dało i zbyt dużo nie spadlo!i ile to by kosztowalo?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
co mam wziąć na4 cykl?tak zeby dużo dało i zbyt dużo nie spadlo!i ile to by kosztowalo?
MOze bys coś napisał o sobie staż wiek wymiaty itp
wiek, staz, wymiary, waga, wzrost, jak wygaldaly poprzednie cykle, cel cyklu
ćwiczę 2 lata waze 72 kg, wzrostą72cm , bic 37cm
a ile amsz lat ? I ile pieniędzy możesz przezmaczyc na ten cykl 
ćwiczę 2 lata waze 72 kg, wzrostą72cm , bic 37cm
i przy takim starzu i wymiarach miales 4 cykle ?  

wiek, staz, wymiary, waga, wzrost, jak wygaldaly poprzednie cykle, cel cyklu
moze był strasznie chudy albo zainkasował pare wa3kow nigdy nie widomo a ja bym brał dużo prolongatum z 15 strza3ow i ze 1 tabsow mety i z 1 strza3ow sustanonu 250.
I chyba tyle nie zadrogi wydaje mi sie że efektywny powinien daa spore przyrosty masy i siły.
Pozdrawiam niech moc bedzie z nami pakerami :-)
mmmm :-)
to bedzie dopiero 4 cykl!mam 18 lat a kasy maks.
600zl!YAlfred moze coś bardziej.....???chodzi mi o to zeby powaznie przypierdolic:::)))))tak w ciągu 1 tygodni!!!dzieki wam z gory z fachowe porady!!!!!!!!!!!!!!!!!!size 1Wyslany Sro Cze 23, 2004 5:26 pm:aha i jeszcze jedno!!!jak ktoś ma zamiar pisać wez sie za suple i dietę to niech wogole nie pisze bo nie musi odpowiadac!!a tym co mi doradza wielkie dzieki!!!
ale ten co ja proponuje jest za slaby ?size 1Wyslany Sro Cze 23, 2004 7:17 pm:no jeśli jest zaslaby to proponuje ci tak 15 strza3ow prolongatum 1 strza3ow testoviron 25 , 2 tabsow bionabolu , i 1 strza3ow primabolanu ten cykl w zupelnooci ci wystarczy powinien ostro zmasowaa tylko przy tym cyklu nie zapomnij sie odblokować i pamiętaj o w1trobie... pozdrawiam cie ... :-)
a ile to mi wyjdzie tak ok?
Ja myśle, że cykl deca 1-1 tyg 200mg + 2 bionabolu starczy w zupelnooci, zw3ascza, że masz tylko 600zł to potrzeba jeszcze kasy na bialko. 
Można sie dowiedziea jakie miałeo poprzednie cykle? 
Co do ceny zestawu to myśle że o cenach nie powino sie rozmawiaa na forum  bo to tak nie ładnie, zapraszam na priv, bądź na gg
 bo to tak nie ładnie, zapraszam na priv, bądź na gg
kurwa! kurwa! kurwa!
co z was za ^$*@^(%#@
jak omzecie coś rozpisywać jak koleś nie podal o sobie zadnych danych
xXxdeebikxXx odbież prywatn1 to sie dowiesz
 :-)
i co tu takiemu napisać 17lat 4 cykle slabe efekty :!: 
prawda jest taka ze nie powinien nic brac  ale juz ma 4 cykle za soba!!!!
 ale juz ma 4 cykle za soba!!!!
jak tak chcesz wyjebać to zjedz około 15 bio w 6 tyg i 300mg prolongatum przez 1 tyg!!
zdrowiej by było 1 tyg po 300mg deki i teski ale na to nie masz $$$$
Normalnie nic bym nie napisał ale jak widze pomysły w stylu testoviron, prolongatum i 15 primo to juz wole wtrącić swoje 5 groszy
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc