Temat: klatka trening procentowy

czesccwicze juz jakieś 6 miesięcy regularnie 3 razy w tygodniucisne na klatke 9 kg w sumie prawie 95jade bez koxow i odzywekrobilem klatę 1 raz w tygodniu tak samo jak inne partie miesnizauwazylem ze teraz strasznie powoli idzie mi siladlatego chciałbym zrobić specjalny treningzaczalem chodzić tak ze jestem Ań siłowni 2 razy w tygodniu i 2 razy robie klatke + za każdym razem jakas inna partie miesni na jaka mam ochoteznajomy mi polecił taki trening, ogółem ja chce dosisnac 100kg i zacząć ćwiczyć w domu dlatego ten priorytetI dzien (poniedzialek) (lekko)Plaska 80% 3 ruchy 4 seriePlaska 85% 3 ruchy 3 seriePlaska 90% 3 ruchy 2 seriePlaska 90% 2 ruchy 2 serieWasko 5 ruchow 80%-90%II dzien (czwartek) (mocno)1.Plaska 80% 3 ruchy 3 serie2.
Plaska 85% 3 ruchy 2 serie3.Plaska 90% 3 ruchy 2 serie4.Plaska 95% 2 ruchy 3serie5.Plaska 100%-105% 1 ruch*6.
Papki na poreczach z obciazeniem po 6 ruchow 6 serico myslicie o tym treningu ? pójdzie sila po tym? moze polecicie mi coś innego ?;>

2

Odp: klatka trening procentowy

dociskać a wyciskać na klatę to ogromna roznica...Trening na sile to za wcześnie dla ciebie.
Trening procentowy stosują bardzie zaawansowani kulturysci.Zmien plan.
Moze jedziesz ciagle ta sama rozpiska treningowa przez to stoi Ci sila i masaż? A jeśli chodzi o plan to jest zly...Ostatnie pytanie:co to są "Pąpki"??

3

czy ktoś inny moze sie jeszcze wypowiedzieć na temat tego treningu procentowego i czy to rzeczywiscice za wczesniej i niby czemu ? ćwiczę juz z pol roku i zrobiłem taka masę jaka chce miec czyli odpowiadajaca mi BMIw sumie to mam prawie nadwagę waze 88kg przy 19 cm wzrostujesli nie taki trening to jaki ? konkretnie?

4

Ralff swoja wiedze ma i dobrze prawi.
Moim zdaniem to sporty pomyliles.

5

szeryf możesz wyrazić o co ci chodzi ? ja po prostu chce zacząć robić inny trening a to ze idzie mi to powoli jeśli chodzi o sile i nie biorę zadnych koxow jak 90% osób z siłowni to juz moja sprawa, po prostu chce zeby poszła mi sila do 100kg i zacząć ćwiczyć w domu robiąc rzeźbę wiec nie wiem dalczego mówisz ze pomyulilem sporty?

6

Jakcwiczysz 5 miesięcy to niemasz zabardzo co rzezbicA po drugie co ci zalezy tak na tych 100kg??Zrobisz ta stówkę i co beziesz jakiś silny i juz ci wystarczy??1 a 9 to nieduza roznica wiec moze daj sobie spokuj z takim nastawieniem albo zmień sportZreszta jak wyciśniesz ta 1 i zaczniesz sie rzeźbić to i tak ci sila spadnie

7

dobra powiedzmy ze moje podejscie niech bedzie dla was nieistotnemoge was prosić o to jaki plan powinienem ro bic aby w tym momencie poszła mi sila ? jak dotychczas robiłem takisztanga plaska 12/12/12/12 potem wiekszymi ciężarami 10/10/10/10hantle na skosie po 12 potem po 10rozpietki po 15 zawsze*potem tzn po zmianie planujezscze przez pewien okres robiłem sztangę na skosie i hantle na płasko

8

hm... piszesz ze juz nie chcesz trenować na siłowni tylko w domu rzeźbę treningiem domatora i do tego trening siłowy na klate, tez w domu.
To super juz wiecej sie nie wypowiadam nt.
tego postu, sorry nt.
tych dwóch postow...tu masz treningi na WL a tu coś o treningu domatora, czyli "prawie" (ale robi roznice) na rzezbe... pozdr

9

No nie bardzo widza mi sie priorytety i treningi siłowe po 6 miesiącach cwiczenia daj sobie powiedzieć ( dlaczego? - prosze bardzo, przy dużych obciążeniach będziesz pewnie robił cwiczenia marnie technicznie pozatym na treningu masowym pójdzie Ci tez dobrze sila jak narazie wiec to nie ma sensu ). Pozatym po co Ci ta 100? Zeby zakozaczyc przed kumplami, ze cwiczysz... Pozatym 100kg to jest nic godnego pochwały

10

Wiesz, na poczatku zabawy z silownia to sila idzie bez problemu wiec podniecanie sie nie jest na miejscu.

11

ludzie dzieki a odpowiedzi ale prosze czytajcie ze zrozumieniem /nie chce robić sily w domu tylko rzeźbę i to dopiero gdzieś za 2 miesiaceale pytam sie juz bo po prost chciałbym wiedzieć co bede robilna innym forum jeden człowiek polecił mi taki trening Pierwszy tydzienPoniedzialek 80%*2pow*6seriSroda 80%*3pow*6seriiPiatek 80%*2pow*6seriiDrugiPoniedzialek 80%*4pow*6serii iSroda 80%*2pow*6seriiPiatek 80%*5pow*6seriiTrzeciPoniedzialek 80%*2pow*6seriiSroda 80%*6pow*6seriiPiatek 80%*2pow*6seriiCzwartyPoniedzialek 85%*5pow*5seriiSroda 80%*2pow*6seriiPiatek 90%*4pow*4seriePiatyPoniedzialek 80%*2pow*6seriiSroda 95%*3pow*3seriePiatek 80%*2pow*6seriiSzostyPoniedzialek 100%*2pow*2seriiSroda 80%*2pow*6seriiPiatek 105-110%*1pow*1seriaco o nim mysliscie ? czy dało by to efekty gdybym go jakas rozpisał na 2 a nie 3 dni z wiekszymi ilosciami serii ?

12

a od kiedy sie robi klatę 3 razy w tygodniu //ph34r.gif :ph34r: ph34r.gif ??????

13

Zrob sobie normalny trening na sile, a nie kombinuj, nawet pol roku jeszcze nie trenujesz.I pszykro mi ze nie czyatmy ze zrozunimiem, ale my tynpe koksy nie momy muzguf ino dysleksje poi mecie i batornach energjrtycznych,

14

No właśnie my nie mamy pojecia o treningu a czyta mi to kolega bo w podstawówce zamiast uczyć sie z elementarza układałem sobie cykle :blink: /

15

możecie mi w takim razie powioedziec jak wyglada normalny trening na sile ?

16

Ralff Ci dal...

17

te linki nie działają

18

Bo mu sie zle link wkleil.
Yntelygyntni ludzie umiom kozystrac z funkcje szukaj //:-D :-D /