Temat: Alkochol-raz na jakis czas

Mam takie pytanie czy jak ćwiczę na masę i nic nie pije alkocholu ani nic pale, a w sylwestra bede no mozna powiedzieć napie...y jak szpak to moje cwiczenia pójdą na marne?

2

Odp: Alkochol-raz na jakis czas

podczas cyklu nie możesz pic alko ! wiec najlepiej aby podczas cyklu nie było jakiś imprez z alko.

3

zalej sie w trupa ... czasem trzeba
a tak na powaznie to NIE ... twoje cwiczenia NIE pójdą na marne... jak jest to jednorazowo.
coś tam moze spadnie, ale praktycznie niezauwazalnie. a jak coś to szybko wroci.

4

człowiek musi sie czasem sponiewierac, albo inaczej odbic od dna
na drugi dzien wstajesz, i zaczynasz nowy etap jak juz sie spijesz to pamiętaj o podwójnej dawce domowego żmą na noc, rano człowiek wstaje jak nowo narodzony, zero kaca

5

a normalne żmą tez moze byc ??

6

nie probowalem z firmowym

7

Szklanka wodki (25 g) zabija około 1000-2 komorek nerwowych w naszym mozgu. Komorki nerwowe sie nie regeneruja. Ludzki mozg składa sie z około 3 miliardów komorek nerwowych, z czego używamy na co dzien około 10% z nich. Zatem około 2,7 miliarda komorek jest niepotrzebnych.
Szklanka wodki zabija 1 komorek nerwowych. człowiek moze bez obawy o swoje zdrowie wypic 2 7 szklanek wodki.
Przeliczamy:
1 butelka (75 g) 3 szklanki,
zatem: 2 7 3 9 butelek.
Zakladajac, ze maksymalny wiek przeciętnego alkoholika wynosi 55 lat, a zaczyna on pic, powiedzmy majac 15 lat, to mamy 4 lat stazu.
Przeliczamy lata na dni:
4 * 365 146 dni picia.
jeżeli możemy wypic 9 butelek bez obawy o nasze komorki nerwowe to:
9 14 6 62 butelki wodki dziennie!
Wniosek:
Aby umrzeć z braku komorek nerwowych musielibyśmy pic po 2 butelek wodki na sniadanie, 2 - na obiad i 3 - na kolacje...
KAMIEN Z SERCA! GORZALKA DLA WSZYSTKICH!

8

bestaeras1980nie probowalem z firmowym

najwyzej sie pozygam heheheh

9

TanjaV3 teraz mi ulżyło mogę pic bez obaw o komorki

10

heh TanjaV3 dobrze napićsane akurat mailem dylaemat bio w pićtek impra

11

TanjaV3 jesteś jakimś znawcom vodki?? fajnie ze to napisałeś zawsze sie martwiłem o moje szare komorki lol ale teraz hehe

12

Fajny przelicznik Ciesze sie ze dużo mi zostało jeszcze do wybicia moich komorek.

13

racja raz na jakiś czas nie zaszkodzi, a spdakow nie zaobserwujesz wogle, chodź napewo jakas mala degradacja organizmu bedzie ale my tego nie zaobserwujemy i nam amatorom to nie przeszkodzi

widać nowy moderator sie pojawił Jayden1976 ,witam , ps. swietny avatar widziałem go kiedyś na całym monitorze

14

Lenard_T
widać nowy moderator sie pojawił Jayden1976 ,witam , ps. swietny avatar widziałem go kiedyś na całym monitorze witam tez go widziałam kiedyś na całym monitorze a aktualnie mam go tylko w albumie ze zdjeciami

15

buuu..... a ja mam dziś strasznego kaca.... :doubt: