Temat: Piwa?Jakie pijecie
WItajcie! Pomyslalem, ze założę temacik jakie piwka pijecie? //:-D :-D Ja osobiście tylko Warka Strong ewentualnie dębowe Mocne, a wy? DD
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
WItajcie! Pomyslalem, ze założę temacik jakie piwka pijecie? //:-D :-D Ja osobiście tylko Warka Strong ewentualnie dębowe Mocne, a wy? DD
Prawdziwi sportowcy piwa nie pija.Ja jestem wierny Tyskiemu Gronie.
Ale czasem chlapne Lecha lub Pilsnera, mocnych nie lubie.
Lech Premium albo Zywiec
leszek zadzi..............ale w moim wypadku sporadycznie
lech, ale zadnym innym nie pogardze, chyba ze tatra mocna <rzygi>
tyskie, nie wiem czemu tak zachwalacie tego lecha taki sam kwas tego sie pic nie da, za dużo na was reklamy działają
Zywiec, czasem warka
100093:date sro, 27 gru 2006 - 05:20:name Cjanusztdi) ''(Cjanusztdi @ sro, 27 gru 2006 - 05:20) snapback100093/snapback ''!tyskie, nie wiem czemu tak zachwalacie tego lecha taki sam kwas tego sie pic nie da, za dużo na was reklamy dzialajawez sie nie wypowiadaj; sam jesteś reklama
Lech jest dobry, w sumie nie jest to prawdziwe piwo bo prawdziwe wg starej receptury piwo jest starsznie ubalesese ( Pilsner Urquel, Haineken) a Lech taki w sam raz dla mnie.
Pozatym mnie po Tyskim na drugi dzien leb boli strasznie i kac meczy a po LEchu wstaje jak nowo narodzony //:-D :-D /
Lech PILS jakem wielkopolanin takem wielkopolskie piwo pije //:-D :-D pozatym Warka czerwona ma super smak.
Alle w wakacje koniecznie redds, freaq (malinowo-wisniowy) i takie smakowe typowo dla orzezwienia //:-D :-D /
'' ''!Lech jest dobry, w sumie nie jest to prawdziwe piwo bo prawdziwe wg starej receptury piwo jest starsznie ubalesese ( Pilsner Urquel, Haineken) a Lech taki w sam raz dla mnie.
Pozatym mnie po Tyskim na drugi dzien leb boli strasznie i kac meczy a po LEchu wstaje jak nowo narodzony :-DI ty slanzoku przeciwko Tyskiemu... myslolzech, ze ino gorole byda na niego jechac.
lech nie jest dobry, za bardzo przerklamoany, lecz gust to tez przyzwyczajenie gdybys codziennie pil np.
Karpackie po jakimś czasie raczej zaczęło by Ci smakować i nie odczuwalbyc tej różnicy cen itp, Mattson_ jak po kilku piwach moze Ci glowa bolec?
jak go boli to widocznie moze; wkoncu nie każdy ma taki leb jak ty...Piwa są spoko, ale gdyby wodka byla gazowana to by ich nikt nie pil jak to powiada mój idol mis pushupek
ja nie mam leba do alkoholu ale po piwie jeszcze ani razu mnie kac nie męczył
widocznie mało piles;P
Albo Reed's albo królewskie //:-D :-D /
Zywiec , Lech czerwony , ewentualnie Wojak
Jak juz to jedynie Warka Strong ale jak juz wyzej kolega napisał sportowcy nie pija! I ja tez staram sie nie pic //:-D :-D /
Mi np.
nie smakuje w ogole piwo : ani żaden alkohol poprostu nie pije //:-D :-D przez całego sylwestra wypiłem tylko 3 kielonki : a potem żałowałem ze wogole sie tego czepnolem ale tak jest jak koledzy nalegają /
Przede wszystkim Krolewskie, Lech no i Zywiec //:-D :-D /
Tyskie,Zubr,Harnas to takie ulubione ale najbardziej lubie dobrze zmrozona vodeczkePozdrawiam
Karmi ciemne //:-D :-D Miller, Lech, smakują mi piwa ciemne jak juz musze, kiedyś dobra byla Tatra
Leszek, warka strong, żubr
no.. //:-D :-D Wszyscy lubia Leszka mój syn bedzie mial na imię Lech! /
Volt, Berg, Ogniste, EB, Kuntersztyn... joke Warka, Tyskie Lech mi nie smakuje /
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc