Temat: co brac??
Witam mój kumpel ciagle mi truje zebym spytał sie was co on moze sobie wziasc jego staż to 2miesiace wiem ze mało ale chce coś brac.
Prosze o podanie jakiegoś zestawu suplementow.
najlepiej jakiś zestaw z kreatyna.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum → Odżywki i suplementy → co brac??
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam mój kumpel ciagle mi truje zebym spytał sie was co on moze sobie wziasc jego staż to 2miesiace wiem ze mało ale chce coś brac.
Prosze o podanie jakiegoś zestawu suplementow.
najlepiej jakiś zestaw z kreatyna.
A on sie wstydzi spytać ?? Najlepiej DIETA, a suple za jakiś czas.
A skąd my mamy wiedzieć czy on che na spalenie masy ćwiczyć , na przyrost masy .. czowieku troche dziene pytanie zadales .. ale tak jak napisał SS nie widz einnej mozliwosci
gainera bialko carbo do wyboru do koloru
'' ''!jego staż to 2miesiace to lepiej niech w dietę zainwestuje chociaż z doswiadczenia wiem ze juz pewnie se kupił kreatynę
Polec mu stare dobre dla nowiciuszy "Daily Formula" //:-D :-D jeśli bedzie sie upierał przy czymś innym niz witaminy to gainerka.
Tylko nie mow mu, ze gainer to jedzenie w proszku, bo sie chłopak zawiedzie i odrazu po kreatynę do sklepu poleci /
Ja poledzam Dietanabol on zawsze skotkuje
to są soki
105980:date nie, 04 lut 2007 - 22:30:name xXxBronislawxXx) ''(xXxBronislawxXx @ nie, 04 lut 2007 - 22:30) snapback105980/snapback ''!Ja poledzam Dietanabol on zawsze skotkujeszosty punkt regulaminu brzmi: '' ''!6.
Namawiania kogokolwiek do stosowania niedozwolonych srodkow wspomagających przyrost miesni oraz innych srodkow, których posiadanie jest zabronione.
uważaj co piszesz...
on nie namawia jedynie poleca
'' ''!Ja poledzam Dietanabol on zawsze skotkujeDietanabol Tu powinni sie wypowiedzieć eksperci, Marijo, albo tmQ xXxStephensxXx... gosc se jaja robi.
a chciałem byc straszny B) /
No to ładnie mnie podsumowaliście Dietanabol oksem?? ehh Dietanabol to najczysta w swiecie dietaa ktora skotkuje lepiej niz koksy.
'' ''!No to ładnie mnie podsumowaliście Dietanabol oksem?? ehh Dietanabol to najczysta w swiecie dietaa ktora skotkuje lepiej niz koksy.I to każdy dobrze wie.
No chyba, ze xXxStephensxXx sie dal nabrac, a teraz sie nie przyzna /
O jej zartuje sobie a wszyscy pelna powaga <_< p.s.
Szeryfie ja nigdy sie nie myle!
'' ''!p.s.
Szeryfie ja nigdy sie nie myle!Taaa, my to wiemy /Pierwszy raz jak przeczytałem to zamiast myle, przeczytałem myje /
hehehe... nie no tak powaznie to dopiero po Twoim poscie zajrzałem w "google" i zobaczylem, ze to joke ale ze mnie noob <chowa sie> //:-( :-( /
nie czaje.... z tego co wiem to dietanabol to steryd... prosze o glebsze wyjasnienie.
:-D nie jestem sam! " Dietanabol " to joke, przeczytałem na innych forach jakiś jak sie z tego nabijali ... Wpisz sobie w google " Dietanabol "
no i znalazem tyle co wiedzialem, podziemny sok
jakiś under mowisz... nie wiem ja znalazlem, ze to tylko wymysl, magia internetu..
nikt nie wie co sie w tym znajduje dokładnie jaki koks ale to jest koks podziemny jak coś to pisać jak ktoś coś wie
Pewnie nie tylko wyscie sie dali wkręcić Ja tez kiedyś szukałem w necie co to jest za dziadostwo bo nigdzie nie umiałem sie tego dowiedziec.Ponad rok temu, jeden z pierwszych moich tematów było pytanie bodajże o "trojsliwczan margaryny", czy coś w tym stylu, wymyśliłem to z RoQi'm na siłce dla jaj, a wszyscy mi tak słodko tłumaczyli co to jest i, ze inni mnie w konia robią /
nikt nie istnienia tego nie potwierdził pod ta nazwa moze sie kryć coś innego jakiś prop czy coś nie znam sie na tym ale to chyba jest...
tak szukałem co to ten dietanabol i znalazłem zajebisty tekst sory za offtop ale musze '' ''!Chce zacząć przygody z kulturystyka.
Mam problem z doborem odpowiedniego sterydu.
Czy ktoś mógłby mi poradzic, jaki steryd/sterydy polecane są dla poczatkujacych?? Z gory thx za odpowiedz.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum → Odżywki i suplementy → co brac??
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc