Temat: atlas do domu
Chce sobie kupić atlas do domu.
Nie chce, zeby był zbyt duzy, bo mam maly pokój ani kosztował zbyt dużo (do 35 zl). Jakie firmy i modele polecacie? mogą byc atlasy bez laweczki, bo to sobie sam dokupie, po niższej cenie .
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Chce sobie kupić atlas do domu.
Nie chce, zeby był zbyt duzy, bo mam maly pokój ani kosztował zbyt dużo (do 35 zl). Jakie firmy i modele polecacie? mogą byc atlasy bez laweczki, bo to sobie sam dokupie, po niższej cenie .
za 35 to ty sobie kup sztange, lawke, sztangielki, drazek, obciazenie itp
dużo lepiej na tym wyjdziesz
Etyl ma racje! będziesz mial wiele wiecej cwiczen niz na atlasie
Dokaldnie i za wiele nizsza cenę napewno , a zaoszczędzone pieniądze przeznacz na kupno odzywkek i supli .
jak nie narzekasz na brak kasy to kup atlas + lawka + sztanga + hantelki + kg i masz full wypas
co do firm
Hes, york, ketller
Wiecie, myślałem nad takim czymś http://www.szultka.com.pl/polska/gymline/gymline1/gymline1-1-0.htm http://www.szultka.com.pl/polska/gymline/g...ymline1-1-0.htm.
Drogie to, ale mógłbym sie na to szarpnac, w końcu atlas ma służyć te kilkanaście lat oraz zaoszczędziłbym na karnetach na silownie.
Gryf i obciazenie kupie sobie za kilka dni + jakas tania lawka.
Co o tym myslicie?/code
to jest dobra firma
ale ja Ci powiem ze jak ja bym mial do wydania na sprzęt ok 3.5 zl
to bym poszukał na necie schematy wyciągu itd poszedł do slusarza i by mi to zrobił za 1500-2000zl
człowieku za takie pieniądze możesz se wlasna siłkę tak wyposażyć , ze ciężary same za ciebie beda ćwiczyć , aty tylko będziesz rosl
kup se sztangę i tak dalej a nie atlas, atlas jest dla starszych panow
za taka kasę jaka Ty chcesz przeznaczyć na atlas to siłkę bym tak wyposażył ze atlas to sie chowa,ja na twoim miejscu bym tego niekupywal tylko jak Ci radza chlopaki,sztanga,lawki,hantle i jeszcze by zostało kasy na jakieś suple
Kurcze, sam nie wiem.
Zawsze mi sie wydawalo, ze jak masz atlas, to masz juz wszystko i nic ci do szczęścia nie brakuje.
heh czloweku atlas to eeeeee; szczerze to na siłce wogole nie ćwiczę na atlasie : jedynie czasme jak chce np klatke dobic ; nic wiecej kup ławkę z regulacja skosu do niej oddzilenie stojaki ; kup gryf prosty dlugi , lamany i prosty krotki zebys mógł cojakis czas se na bica zmieniać kup se hantle jak masz tyle kasy to nie musza byc nakladane tylko juz stale ; oobciazenia ibedzie wypas ; a wyciąg możesz se samemu zrobić z ajkies 300-4 pln schematy musisz tylko miec;
Powiem o co mi chodzi.
W te wakacje chce ostro trenować (wiadomo, dużo czasu na regeneracje). Jestem zupełnie poczatkujacy i chce sobie ogólnie rozwinąć mięśnie od pasa w gore.
Myslalem, ze taki atlas to bedzie w sam raz, bo masz wszystko w jedym . jeśli odradzacie taki zakup, to wymienicie wszystkie niezbedne przyrzady, które powinienem miec, aby zrealizować swoj cel .
Proponuje przeczytać caly post od poczatku jeszcze raz , rzeczy które możesz kupić są wymienione wyzej , czytałeś to wogule :roll:
- sztanga prosta - dluga - gwintowana
- sztanga lamana
- gryfy do hantelek
- lawka regulowana
- stojaki
- obciazenie
Tak, wiem.
chodziło mi o takie 'bajery' jak sprężyny czy takie tam .
wystarczy ci to co napisalem, wolne ciezary(sztnaga, hantle) to podstawa w budowaniu miesni
zrobisz dobra bazę na tym
a moze zapisz sie na profesjonalna silownie ...
napisales: W te wakacje chce ostro trenować - a co po wakacjach ??
idź na silownie, poćwicz tam cale wakacje, a jak sie juz zdecydujesz ma przygode z kulturystyka i nauczysz techniki cwiczen to zakup wyzej wymieniony sprzęt
Nie mi sie chodzić na silownie, wole sobie w domu cwiczyc.
Nie martw sie, po wakacjach oczywiście tez .
człowieku na atlasie stare dziadki ćwiczą kondycje , a nie budują mięśnie chcesz sie zbudować ćwicz na wolnych ciezarah(sztangi etc)
Jestem w podobnej sytuacji co Haveman_Po.
Co myslicie o takim czyms? http://www.paco.com.pl/product_info.php?cPath 3_10&products_id 712&osCsid 894c24a78b0095fa1c32e54101f2be5 http://www.paco.com.pl/product_info.php?cP...c32e54101f2be50.
Dobre jest to, ze ma wyciąg i modlitewnik .
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc