Temat: Bol (gorna czesc uda)

Sprawa ma sie tak, jakieś 3tyg temu zacząłem odczuwać bol w miejscu gdzie kończy sie pośladek a zaczyna tylnia czesc uda.
Normalnie mnie nie boli ale gdy stane w rozkroku i zacznę robić skłony to do prawej nogi robie bez problemu natomiast do lewej tylko kawalek za udo.
3tyg.
temu jak zacząłem odczuwać ten bol kończyłem właśnie 7tyg.
planu i zrobiłem tydzień przerwy, natomiast dwa tyg.
temu odpuściłem sobie trening nog.
Jednak to nic nie pomoglo, gdy przedwczoraj robiłem nogi nie moglem wykonać ostatniej serii przysiadow.
Zerwanie mięśnia to na bank nie jest bo by to był bol dużo silniejszy.
jeśli jakieś nadwyrężenie to co mam zrobić ? przez miesiąc albo wiecej nie ćwiczyć nóg ? to chyba przesada.

2

Odp: Bol (gorna czesc uda)

Lepiej oszczędzać niz zrobić sobie poważniejsze ziaziu...Smarowac, oklady, odpoczywac.

3

Smarowanie deka w dawce 200mg e5d big_smile Zartuje oczywiście ':trening:'kup jakas masc czy coś i smaruj a jak mocno boli to zrob przerwe z cwiczeniem nóg albo lub bardzo lekkie treningi

4

tez mnie napieralo tak.. ćwiczyłem mimo to i przeszlo .

5

tez mnie napieralo tak.. ćwiczyłem mimo to i przeszlo .Samo z siebie ? ja przez 2 tyg nie ćwiczyłem i nie przeszlo.
A po ostatnim treningu jeszcze bardziej boli.
Denerwuje mnie to bo nawet nie mogę nogi porządnie rozciagnac.:/

6

idź z tym do lekarza i zobaczysz co on ci powie

7

ja Ci tak napisze ja bym np; nie szedł ale rob sobie jak chcesz np; ostatnio to mnie lewy bark napierdalał ze glowa mala ..ale itak ćwiczyłem mimo to big_smile i przeszlo..a nawet jeszcze bardziej mnie zmotywowalojak tak nawalalo.......rob jak uwazasz  rozne bole są i ty to wiesz czy coś nie teges moze byc tym razemPozdroo

8

bym radził isc do lekarza . w pićtek uszkodziłem sobie barki (wlasna glupota , slaba rozgrzewka ).normalnie w niedziele mam trening ale przesowam na poniedzialek .dwa dni smarowanie maścią ,odpoczynek i jak bede dobry, masaż od zony . w poniedzialek wstaje rano ,i jak mam bole ,to nie do pracy tylko do lekarza .i to tylko dlatego zeby szybko miec to z głowy i na treningu z siebie 1 % dac

9

Kup masc z ketoprofenem kiedy zaczyna bolec i koniecznie do lekarza !

10

i co byłeś u lekarzażboli dalej czy juz przeszlo?

11

Ta bylem.
Lekarz powiedział zebym sobie fastum kupił (zawiera ten ketoprofen o którym pisał Enomaxed1964). Jutro to kupie i zobaczę jakie beda efekty.
Dzisiaj znowu mam trening nóg i chyba go nie zrobie:/. Denerwuje mnie to bo nogi ostatnio bardzo zaniedbywalem(w sumie nie tylko ostatnio). Do tego wolniej mi rosna w porownaniu z reszta miesni: Mialem sie teraz ostro wziąć za nogi a tu ten bol beznadziejny hmm:.

12

fastu to dobry lek,byc moze pomoże

13

smaruj i cwicz... jak boli to rosnie