Temat: Co jesc w trudnych warunkach
Od wrzesnia bede mieszkal w internacie, są tam jakieś śmieszne 4 posilki dziennie, i do dyspozycji kuchnia, znacie jakieś szybkie potrawy, które ewentualnie mógłbym sobie przyrzadzac? lub jakieś produkty?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum → Odżywki i suplementy → Co jesc w trudnych warunkach
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Od wrzesnia bede mieszkal w internacie, są tam jakieś śmieszne 4 posilki dziennie, i do dyspozycji kuchnia, znacie jakieś szybkie potrawy, które ewentualnie mógłbym sobie przyrzadzac? lub jakieś produkty?
zupki kuksu , dania w 5 minut
o nie tego napewno nie chodzi mi o potrawy bardzo odrzywcze w bialko, weglowodany....
kostak sera bialego ; rozpakowujesz bierzesz widelec i wcinasz ;, hmm tuńczyk nawet otwieracza nie ma maja juz takie specjalne raczki do otwierania ; dużo jets atkich rzeczy
do sklepu po banany kefiry sery itp itd
możesz sprobowac jakiegoś gainera - stosując go jako dodatkowy posiłek lub uzupelnienie diety;
Albo są takie sprytne batony bialkowo-weglowodanowe .
drogie i male
drogie ale jeżeli komuś nie zalezy na kasie to dobry pomysl
niezbyt ; lepiej gainera kupić hmm w tym batoniku chyba 1 batonik odpowiada 1/2 porcji gainera ; czy jakoś tak
SherlenePr masz racje gainer jest lepszy niz batoniki, dlatego wczesniej tak napisałem
tylko ze mialem przerwe lekka i tak odrazu z gainerem?
noi co a gainer to kreatyna ? to uzupelnienie diety wiec możesz ja nawet uzupełniać jak nie ćwiczysz nie?
wsumie tak.
ale myślałem jeszcze o bialku z ostrowi?
kup to i to;
nie ma na tyle funduszy
to kup gajnera,tam jest i bialko i wegle
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum → Odżywki i suplementy → Co jesc w trudnych warunkach
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc